Prințul William s-a întors în locul special care îi aduce aminte de începutul relației cu Kate Middleton

13 septembrie, 2024

Prințul William bifează o nouă apariție importantă, după ce soția Kate Middleton a anunțat că a încheiat tratamentul de chimioterapie.

Prințul Willia Foto Profimedia jpg

Pe 12 septembrie, Prințul William, în vârstă de 42 de ani, s-a întors la baza Royal Air Force, unde și-a luat brevetul de pilot în 2008, sub privirile prietenei sale de atunci, Kate Middleton.

Prințul William l-a reprezentat pe tatăl său, Regele Charles, la Parada RAF Cranwell din Lincolnshire. Apariția vine după ce prințul a călătorit în Țara Galilor, pe 10 septembrie, și după ce soția lui, Kate Middleton a dezvăluit într-un mesaj video postat pe rețelele de socializare că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie. În mesajul său, Prințesa de Wales a spus că „drumul ei spre vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine”. 

Prințul William, care și-a redus angajamentele publice în ultimele nouă luni din cauza diagnosticului de cancer al lui Kate Middleton, s-a simțit mai încrezător în reluarea sarcinilor regale și iată că muncește din greu în această săptămână. El se pregătește, de asemenea, pentru o călătorie în Cape Town, Africa de Sud, în noiembrie, pentru Earthshot Prize, la care va participa fără Kate Middleton.

Prințul William i-a felicitat pe absolvenți

La sosirea sa pe 12 septembrie la eveniment, Prințul William a primit Salutul Regal și a asistat la un zbor deasupra colegiului. Apoi a inspectat rangul din față al Gărzii, a înmânat patru premii și a ținut un scurt discurs de felicitare a absolvenților. După ceremonie, Prințul William a socializat cu noii ofițeri, familiile și prietenii acestora în sala de mese a colegiului, aflând despre experiențele lor de pregătire și aspirațiile lor viitoare.

Patruzeci și opt de cadeți RAF au fost sărbătoriți pentru finalizarea Cursului de ofițeri subofițeri și a Cursului modular de formare inițială, cărora li s-au alăturat patru cadeți ofițeri internaționali din Iordania, Kenya, Pakistan și Uganda.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg