Prinţul William se descurcă de minune... ca rege. Experţii regali, încântaţi de rolul lui provizoriu

24 martie, 2020
9 printul william rege 3 jpg jpeg

Această teribilă pandemie care a lovit lumea este, în acelaşi timp, şi un exerciţiu de responsabilitate pentru Prinţul William.

În vârstă de 37 de ani, acesta are posibilitatea de a exersa rolul de rege, în condiţiile în care Regatul Britanic este lovit grav de COVID-19, iar persoanelor în vârstă le este recomandat să stea izolate în casă.

Cum Regina Elisabeta, de 93 de ani, şi Prinţul Charles, de 71, se înscriu printre cei vulnerabili în caz de contaminare, singurul care poate asigura o monarhie funcţională este William, acesta fiind tânăr şi cu o sănătate de fier.

2 profimedia 0507730005 jpg jpeg

Ei bine, acesta şi-a luat rolul în serios, fiind primul membru al familiei regale care s-a adresat naţiunii în aceste vremuri, într-o filmare difuzată săptămâna trecută, atunci când acesta, împreună cu Kate Middleton, a făcut şi o vizită la un centru de asistenţă medicală de stat din Londra.

Comentatorii regali au apreciat felul în care William apare ca un stâlp de siguranţă al naţiunii, în aceste momente, şi faptul că acesta se descurcă, deocamdată, minunat în calitatea provizorie de şef de stat.

Foto: Profimedia

The @NatEmergTrust has launched an appeal to raise funds to help local charities support individuals suffering hardship as a result of the coronavirus outbreak. Find out more 👇https://t.co/aWvQCNUvdD pic.twitter.com/YaftXRtiWW — Kensington Palace (@KensingtonRoyal) March 18, 2020

The @NatEmergTrust has launched an appeal to raise funds to help local charities support individuals suffering hardship as a result of the coronavirus outbreak. Find out more 👇https://t.co/aWvQCNUvdD pic.twitter.com/YaftXRtiWWRecente pe Ok! Magazine

Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg