Prințul William și-a delectat admiratoarele cu un fizic de invidiat. Ce musculatură definită are

13 noiembrie, 2023

Viitorul monarh britanic are multă grijă la aspectul său fizic, face mult sport și din acest punct de vedere, se potrivește de minune cu soția sa, Kate Middleton.

Prințul William în Singapore, Foto Profimedia (5) jpg

Prințul William este cunoscut pentru faptul că iubește tot felul de activități sportive, dar nu îl vedem des înotând! Sunt atât de rare ocaziile când fiul moștenitor al Regelui Charles este surprins în lumea subacvatică. Iată totuși că acest moment a venit și a fost distribuit pe rețelele de socializare regale.

Duminică, Prințul de Wales a arătat cu ce măiestrie știe să cerceteze lumea subacvatică, ocazie cu care fanii regali au putut remarca fizicul impecabil al regalului, picioarele musculoase, musculatura definită.

De fapt, este o scufundare care îl elogiază pe câștigătorul Premiului Earthshot, Coral Vita. Povestea întreagă este dezvoltată pe YouTube:

Fanii regali au fost extaziați să-l vadă astfel pe Prințul William, mai ales că deja și-a expus brațele puternice și-ntr-o cursă de caiac canoe, tot în Singapore.

Prințul William seamănă enorm cu mama sa, regretata Prințesă Diana. Mai mult, a moștenit tăria de caracter și fermitatea bunicului său patern, Prințul Philip, Ducele de Edinburgh.

Admiratoarele și admiratorii lui William s-au întrecut în complimente: ”Wow, Prințul William e un siren”, a scris cineva. 

„E uimitor! ASR Prințul de Wales este un tip complet! El poate face totul!!!”, a scris copleșit de admirație, un alt fan.

Desigur, au curs inimioarele pentru acțiunea Prințului.

Pe contul oficial de Instagram al Prințului și al Prințesei de Wales a apărut și descrierea: „Acesta este @earthshotprize în acțiune! Vezi cum @coralvitareefs reface recifurile muritoare ale lumii noastre și restaurează ecosistemele... Urmărește videoclipul complet pe YouTube”.

Nu este prima dată când Prințul William își animă fanii cu fizicul său. Cu doar câteva zile în urmă, în timp ce se afla în Singapore pentru ceremonia de decernare a premiilor Earthshot, el a stârnit valuri de admirație cu imaginile din competiția de canoe.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg
Regele Frederik și Regina mary foto colaj jpg
Meghan Markle Nigeria Foto GettyImages Profimedia jpg
George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg