Prințul William și-a întrerupt vacanța de Paște pentru a transmite un mesaj special! Cui l-a adresat

11 aprilie, 2024

Când vine vorba de fotbal, Prințul William nu ține cont și își întrerupe și vacanțele pentru a transmite gândurile sale!

Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (1) jpg

Prințul William și-a întrerupt vacanța de Paște alături de copiii săi și de Kate Middleton pentru a transmite un mesaj special unei persoane importante.

Pasionat de fotbal, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a scris un mesaj emoționant pentru Rachel Daly, atacant al echipei naționale engleze și al echipei Aston Villa, în momentul în care aceasta și-a anunțat retragerea din fotbalul internațional.

Într-un mesaj personal pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, Prințul William a scris: "Mulțumesc pentru atâtea performanțe de neuitat cu @Lionesses @RachelDaly3. W.". Mesajul lui William a venit ca un răspuns la anunțul sportivei Rachel, care se retrage din echipa națională a Angliei. "Nu plângeți pentru că s-a terminat, zâmbiți pentru că s-a întâmplat", a scris ea alături de declarația sa. Fotbalista, în vârstă de 32 de ani, care are 84 de selecții, a făcut parte din echipa Lionesses care a câștigat Euro 2022. 

Thank you for so many unforgettable performances with @Lionesses, @RachelDaly3. Plenty more goals for Villa now! W https://t.co/JXmadhxW7L

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) April 10, 2024

Managerul echipei Lionesses, Sarina Wiegman, a declarat despre Rachel: "A fost un privilegiu să lucrez cu ea. Nu am lucrat niciodată cu o jucătoare atât de versatilă, mereu cu zâmbetul pe buze, aducând energie și dând tot ce are mai bun pentru echipă". Prințul William, care este președintele Federației Engleze de Fotbal, s-a întâlnit anterior cu vedeta Angliei și a înmânat medaliile câștigătorilor echipei la finala Euro 2022 împotriva Germaniei.

Prințul le-a surprins pe Leoaice și pe terenul de antrenament de la St George's Park în iunie 2023, înainte de Cupa Mondială feminină. El a fost criticat pentru că nu a călătorit la turneul din Australia și Noua Zeelandă vara trecută, când echipa Angliei a ajuns în finală împotriva Spaniei.

La momentul respectiv, s-a înțeles că prințul a luat decizia de a nu merge pentru că o călătorie în Australia ar fi implicat traversarea lumii cu avionul pentru o perioadă foarte scurtă de timp.

În continuare, Prințul William se bucură de vacanța de Paște alături de cei trei copii ai lui și o susține pe Kate Middleton, care a dezvăluit de curând că suferă de cancer. Prințesa de Wales se recuperează și urmează un tratament de chimioterapie preventivă.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg