Prințul William și-a întrerupt vacanța pentru a da vestea cea bună. Fanii regali sunt încântați

31 mai, 2023

Prințul, Prințesa și copiii de Wales sunt în vacanță, iar această perioadă presupune absența lor publică totală. Cu toate acestea, Prințul William și-a făcut timp pentru o veste importantă.

Prințul și Prințesa de Wales
Prințul și Prințesa de Wales

Prințul William și-a întrerupt pauza din îndatoririle regale pentru a face un anunț legat de unul dintre proiectele sale cheie.

Într-un retweet din contul oficial de Twitter al Prințului William, marți, s-a confirmat că Earthshot Prize a început colaborarea cu YouTube „pentru a produce conținut care să inspire utilizatorii să acționeze împotriva schimbărilor climatice, cu povești stringente și optimiste din întreaga lume”.

Prințul William și Fundația Regală au pus bazele conceptului Premiul Earthshot în 2020 pentru a găsi soluții de „reparare” a planetei. Familia regală britanică este foarte preocupată de soluții care să contribuie la bunăstarea planetei.

Cu acest deziderat, canalul YouTube va distribui mini-documentare, întrebări și răspunsuri și scurtmetraje YouTube pentru a ajuta Premiul să ajungă la un public mai tânăr, variat, din toate colțurile lumii.

Kate și William, Getty (3) jpg

Prinții de Wales încearcă să comunice cât mai mult cu tinerii prin intermediul rețelelor de socializare, în felul acesta putând să fie mai aproape de oameni.

Vestea vine la doar câteva săptămâni după ce Prințul William a confirmat destinația celei de-a treia ceremonii anuale a premiilor. Premiul Earthshot va avea loc la Singapore pe 7 noiembrie.

Iată care a fost mesajul Alteței Sale regale: „Premiul Earthshot are rolul de a arăta lumii că există soluții pentru unele dintre cele mai mari provocări de mediu cu care ne confruntăm.

După doi ani în care am descoperit idei și inovații de impact, sunt încântat că Premiul Earthshot călătorește la Singapore, unde vor fi sărbătorite soluțiile inovatoare ale Finaliștilor noștri din 2023.”

Tradițional, există cinci premianți, care vor împărți 1 milion de lire sterline pentru a-i investi în soluții viabile de sprijinire a mediului, pentru a impulsiona soluțiile de mediu. Ceremonia este fastuoasă. În 2022, aceasta s-a ținut în SUA, la Boston, iar Prințul William și Kate Middleton au fost prezenți.

kate middleton   GettyImages 1446348832 jpg

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg