Prințul William și-a întrerupt vacanța pentru a da vestea cea bună. Fanii regali sunt încântați

31 mai, 2023

Prințul, Prințesa și copiii de Wales sunt în vacanță, iar această perioadă presupune absența lor publică totală. Cu toate acestea, Prințul William și-a făcut timp pentru o veste importantă.

Prințul și Prințesa de Wales
Prințul și Prințesa de Wales

Prințul William și-a întrerupt pauza din îndatoririle regale pentru a face un anunț legat de unul dintre proiectele sale cheie.

Într-un retweet din contul oficial de Twitter al Prințului William, marți, s-a confirmat că Earthshot Prize a început colaborarea cu YouTube „pentru a produce conținut care să inspire utilizatorii să acționeze împotriva schimbărilor climatice, cu povești stringente și optimiste din întreaga lume”.

Prințul William și Fundația Regală au pus bazele conceptului Premiul Earthshot în 2020 pentru a găsi soluții de „reparare” a planetei. Familia regală britanică este foarte preocupată de soluții care să contribuie la bunăstarea planetei.

Cu acest deziderat, canalul YouTube va distribui mini-documentare, întrebări și răspunsuri și scurtmetraje YouTube pentru a ajuta Premiul să ajungă la un public mai tânăr, variat, din toate colțurile lumii.

Kate și William, Getty (3) jpg

Prinții de Wales încearcă să comunice cât mai mult cu tinerii prin intermediul rețelelor de socializare, în felul acesta putând să fie mai aproape de oameni.

Vestea vine la doar câteva săptămâni după ce Prințul William a confirmat destinația celei de-a treia ceremonii anuale a premiilor. Premiul Earthshot va avea loc la Singapore pe 7 noiembrie.

Iată care a fost mesajul Alteței Sale regale: „Premiul Earthshot are rolul de a arăta lumii că există soluții pentru unele dintre cele mai mari provocări de mediu cu care ne confruntăm.

După doi ani în care am descoperit idei și inovații de impact, sunt încântat că Premiul Earthshot călătorește la Singapore, unde vor fi sărbătorite soluțiile inovatoare ale Finaliștilor noștri din 2023.”

Tradițional, există cinci premianți, care vor împărți 1 milion de lire sterline pentru a-i investi în soluții viabile de sprijinire a mediului, pentru a impulsiona soluțiile de mediu. Ceremonia este fastuoasă. În 2022, aceasta s-a ținut în SUA, la Boston, iar Prințul William și Kate Middleton au fost prezenți.

kate middleton  GettyImages 1446348832 jpg

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry foto  GettyImages jpg
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong  profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles  profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles foto  GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC  pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg