Prințul William și-a scuzat soția la Premiile BAFTA. Ce a spus, în numele lui Kate Middleton

19 februarie, 2024

Prințesa de Wales adora să-și urmeze soțul la ceremoniile de decernare a premiilor BAFTA. Anul acesta însă, Kate Middleton a fost marea absentă.

Kate și William la BAFTA, Getty Images jpg

Întotdeauna era atracția serii, însă duminică, 18 februarie 2024, a fost marea absentă!

Știm cu toții deja că superba Prințesă de Wales a suferit în ianuarie o intervenție chirurgicală la nivelul abdomenului și este nevoită să-și aloce o perioadă generoasă de recuperare medicală, de cel puțin trei luni.

Kate și William la BAFTA, Getty Images (3) jpg

Aseară, Prințul William, sub patronajul căruia să află Premiile BAFTA a venit singur, dar și cu un mesaj legat de iubita sa soție.

Prințul de Wales și-a cerut scuze în numele soției sale, Prințesa Kate, după ce a fost obligată să rateze premiile BAFTA din motive de sănătate.

William, care este președintele BAFTA, a sosit singur la ceremonia de decernare a premiilor de duminică seara și le-a transmis oamenilor implicați în Gala BAFTA că lui Kate Middleton îi pare rău că nu a participat, detaliind: „Îi place foarte mult la BAFTA”.

Viitorul rege britanic a recunoscut, de asemenea, că nu a vizionat atât de multe dintre cele 38 de lungmetraje nominalizate la premii pe cât și-ar fi dorit.

William, în vârstă de 41 de ani, s-a dovedit a fi un familist convins, care știe de minune să-și echilibreze îndatoririle regale cu viața de familie. Prințul de Wales a fost trup și suflet lângă soția sa în perioada post-operatorie. Iar în vacanța școlară a copiilor, William a pus totul pe pauză și și-a dus familia la țară, la aer curat.

Ce-i drept, monarhia britanică nu trece acum prin cea mai roz perioadă. Încercările efectiv au bubuit încă de la începutul anului, căci doi dintre cei mai importanți membri regali au provocări pe sănătate: Regele Charles, căruia i s-a confirmat diagnosticul de cancer și Prințesa Catherine, cu această intervenție neașteptată abdominală, despre care nu se cunosc date medicale.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Victoria a Suediei Foto Profimedia (1) jpg
Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria profimedia 0871669296 jpg
Printul Charles de Luxemburg   Marea Curte Ducala (3) jpg
Kate Middleton în verde, Profimedia jpg
ducesa britanică  foto   GettyImages jpg
FotoJet Kate James Middleton jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințul William Foto Getty Images (6) jpg
Regele Charles Foto GettyImages (5) jpg
Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg