Prințul William și amanta s-au evitat la încoronarea Regelui Charles! Cum a apărut Rose Hanbury

9 mai, 2023

De o bună perioadă de timp se zvonește că Rose Hanbury are o aventură cu Prințul William! Ea nu a lipsit nici de la încoronarea Regelui Charles!

printul william si amanta rose hanbury jpg

Toți ochii au fost ațintiți asupra presupusei amante a Prințului William, Rose Hanbury, la încoronarea Pegelui Charles al III-lea, sâmbătă, din cauza presupusei sale aventuri cu prințul de Wales. Socialista britanică s-a aflat de mai multe ori în atenția presei după ce s-a zvonit că are o relație cu fiul cel mare al Regelui Charles, Prințul William.

Ceremonia de încoronare a Regelui Charles și a Reginei Camilla a fost cel mai mediatizat eveniment al anului. Rose Hanbury s-a numărat printre participanții de la încoronare, iar mulți au încercat să găsească dovezi ale prezenței britanicei la ceremonia istorică.

"Unde este Rose Hanbury?", s-au întrebat mulți fani ai familiei regale pe rețelele de socializare. Relația ei apropiată cu familia regală britanică i-a asigurat prezența la eveniment, soțul ei fiind lordul de onoare al regelui. Rose Hanbury, potrivit unei postări pe Twitter, a fost fotografiată alături de soțul ei chiar în spatele corului din Westminster Abbey. Nu numai că soțul lui Rose Hanbury a făcut parte din ceremonie, dar se pare că și fiul ei a fost implicat.

Se știe că Prințesa de Wales și Rose Hanbury au fost cândva prietene apropiate, dar se pare că s-au certat. Cele două au devenit apoi foarte distante una față de cealaltă. Au existat chiar și zvonuri cum că prezența ei la încoronare i-ar putea lua zâmbetul lui Kate Middleton, dar acest lucru nu s-a întâmplat, Prințesa de Wales a strălucit pe tot parcursul ceremoniei. Totul pentru că Prințul William a evitat-o pe Rose pentru a o face fericită pe soția sa Kate, deoarece știa că prințesa va fi supărată și nu se va concentra la rolul ei de încoronare dacă ei doi se vor întâlni sau vor sta de vorbă.

Cine este Rose Hanbury?

Rose Hanbury are 35 de ani și a lucrat anterior ca model la aceeași agenție cu Kate Moss. Rose este căsătorită încă din anul 2009 cu Marchizul de Cholmondeley, un bărbat cu 23 de ani mai în vârstă decât ea, iar cei doi au trei copii împreună.

Foto: Getty Images, Profimedia, Twitter



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg