Prințul William și Kate au luat cina cu Pippa și viitorul ei soț

Joia trecută, Ducii de Cambridge le-au făcut o vizită viitorilor însurăței. Kate și William au fost surprinși pe când părăseau reședința din Chelsea a Pippei Middleton și-a lui James Matthews, bărbatul cu care aceasta se va căsători luna viitoare.

Îmbrăcată într-o rochie florală, semnată Alice Temperley, Kate a mers la o cină în familie, organizată de sora sa, în reședința din Chelsea, Londra, joia trecută. Acolo, Kate și William s-au întâlnit și cu James, fratele Ducesei de Cambridge, dar și cu rude din partea viitorului cumnat, adică cu părinții acestuia, David Matthews și Jane Parker, precum și cu fratele acestuia, Spencer.

Potrivit unui martor, cina în familie a durat în jur de trei ore, iar aceștia păreau relaxați și foarte fericiți. ”William zâmbea și-i vorbea lui Kate, în timp ce se îndrepta spre mașină”, povestește un martor care a și surprins câteva cadre de la această întâlnire de familie.

IT’S TIME TO CELEBRATE?

A post shared by Royal Family News? (@royalfamilynews) on

Amintim că Pippa și James se vor căsători pe 20 mai, la biserica din Berkshire. Kate nu va fi domnișoară de onoare, așa cum se aștepta, căci nu-și dorește să știrbească din atenția cuvenită surorii sale, însă va citi câteva rânduri în cinstea însurățeilor. Prințul George va fi cel responsabil cu verighetele, în timp ce sora sa, Prințesa Charlotte, va arunca cu petale de flori în fața mirilor.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA