Prințul William și Kate ignoră drama Endgame în timp ce îi distrează pe membrii regali suedezi la Windsor

1 decembrie, 2023

Zâmbitori și amabili, Prințul și Prințesa de Wales se fac din nou că nu sunt la curent cu știrile, deși presa internațională vuiește. Și-au văzut mai departe de îndatoririle regale, deși au fost subiectul unui torent de atacuri și critici în noua carte regală a lui Omid Scobie, Endgame.

Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg

Ba chiar o bombă de presă a fost detonată ieri, când s-a vorbit pe șleau despre cei doi membri regali ”rasiști” de la Palat, cei care s-ar fi întrebat ce culoare a pielii va avea Prințul Archie. Ei bine, nici mai mult nici mai puțin decât Regele Charles și Prințesa Kate ar fi fost persoanele care ar fi iscat atâta vâlvă mediatică. E de înțeles atunci aversiunea lui Meghan Markle față de cumnata sa, dacă e adevărat acest lucru.

Însă, ca de obicei, Kate și William nu se lasă afectați de bârfe, ci și-au primit liniștiți invitații de seamă, pe omologii lor suedezi, Prințesa moștenitoare Victoria a Suediei și Prințul Daniel, soțul său.

Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia (2) jpg

Este a doua întâlnire regală dintre Prinții William, Kate, Victoria și Daniel. Anterioara a avut loc în 2018, pe vremea când Prințesa de Wales era însărcinată cu mezinul cuplului, Prințul Louis. Atunci, alături de William, au mers într-un turneu regal în Scandinavia, mai exact, în Suedia și Norvegia. Acum Victoria și Daniel le-au întors vizita, după ce multe s-au schimbat, între timp.

Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia (1) jpg

Prințul William și Prințesa Kate i-au primit pe moștenitorii regali ai coroanei suedeze la Castelul Windsor, continuând să ignore afirmațiile senzaționale făcute în noua carte regală a lui Omid Scobie, Endgame.

Prințul și Prințesa de Wales s-au pozat cu cuplul regal suedez într-una dintre camerele opulente de la reședința familiei regale Windsor. Kate a îmbrăcat o superbă rochie midi verde pădure, în timp ce Prințesa Victoria a optat pentru un taior rosu, bluză albă și pantaloni negri.

Viitori monarhi ai Marii Britanii și ai Suediei au avut o zi încărcată. După întâlnirea de la Windsor, au participat la Royal Variety Performance de la Albert Hall. La evenimentul din acest an au fost incluși artiști faimoși, printre care Cher, Melanie C, Rick Astley, Tom Allen, Ellie Taylor și un Disney 100 Medley cu fragmente din Regele Leu, Frozen, Aladdin, Hercules și Frumoasa și Bestia.

Cuplul regal suedez a sosit miercuri în Marea Britanie pentru o vizită de trei zile.

În prima lor zi, au participat la o cină de gală fastuoasă la Muzeul de Istorie Naturală din Londra.

Anterior, ei au vizitat Centrul de inovare Imperial College, unde au aflat despre Acceleratorul NATO de inovare în domeniul apărării pentru Atlanticul de Nord (DIANA), care se concentrează pe modul de accelerare a inovației în domeniile apărării și securității.

Daniel și Victoria au vizitat și un pub din Newmarket, unde prințesa moștenitoare a fost fotografiată bând o halbă de bere.

Toate acestea au loc în timp ce William și Kate au redevenit subiect de presă, după o nouă serie de dezvăluiri incendiare din cea mai recentă carte despre familia regală britanică, Endgame a lui Omid Scobie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg