Prințul William și Kate Middleton și-au întrerupt de urgență vacanța! Ce au avut de transmis?

3 august, 2023

Prințul William și Kate Middleton și-au întrerupt vacanța de vară pentru a transmite un mesaj emoționant pentru Lionesses, echipa națională de fotbal feminin a Angliei, în timpul Cupei Mondiale de fotbal feminin.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg

Anglia se îndreaptă acum spre fazele eliminatorii ale turneului din Australia și Noua Zeelandă, după o victorie cu 6-1 împotriva Chinei, marți. Contul oficial de Twitter al Prințului William și al lui Kate Middleton a redistribuit o postare a echipei Lionesses, care sună astfel: „În fazele eliminatorii mergem. Munca grea continuă".

Odată cu retweet-ul lor, Prințul și Prințesa au adăugat: „Cu toții vă încurajăm @Lionesses! Mult noroc pentru fazele eliminatorii". Se știe că Prințul William este președintele Asociației de Fotbal din 2006 și, de atunci, a fost un mare susținător al promovării și susținerii fotbalului feminin. Înainte de Cupa Mondială, Prințul de Wales s-a întâlnit cu echipa Lionesses la St George's Park din Burton-upon-Trent, Staffordshire, pentru a le ura succes jucătoarelor și personalului.

Prințul William a surprins-o atunci pe antrenoarea Sarina Wiegman cu un titlu onorific, prințul glumind că, de obicei, nu "călătorește oricum", dar a spus: "Există o persoană care merită acest lucru mai mult decât oricine altcineva". În timp ce echipa aplauda și ovaționa, Sarina a spus: „Chiar nu mă așteptam la asta. Este foarte frumos! Mulțumesc foarte mult, dar totul este despre echipă. Sunt atât de onorată, încât mă simt puțin emoționată. Să mergem și să mai facem istorie".

Tatăl a trei copii, Prințul William, a fost însoțit de fiica sa, Prințesa Charlotte, în timp ce au împărtășit un videoclip cu urări pentru echipa Lionesses, înainte de finala Euro 2022. Prințul a spus atunci: "Amândoi vrem să le urăm mult noroc Leoaicelor în această seară. V-ați făcut extraordinar de bine treaba în competiție și vă susținem până la capăt". Charlotte a încheiat adăugând: „Mult noroc, sper să câștigați. La revedere”.

În prezent, Prințul William și cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis se află în vacanță. Nu au dezvăluit încă unde se relaxează sau ce activități au cu cei mici, probabil aceștia vor merge și la Balmoral, la reuniunea anuală tradițională de familie. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Profimedia (3) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima, Prințesele Amalia și Alexia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlotte la Wimbledon alături de fratele George și părinții lor (9) jpg
Kate și William, GettyImages (4) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Charlene și Albert de Monaco profimedia 0908553700 jpg
Kate Middleton si Printul William in ziua logodnei, cu Pippa Middleton si James Middleton   Getty Images jpg
Meghan în Columbia, GettyImages (3) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg