Prințul William și Kate Middleton și-au întrerupt vacanța de Paște! Ce mesaj au avut de transmis acum

1 aprilie, 2024

Prințul William și Kate Middleton, despre care s-a zvonit că își petrec vacanța de Paște în Norfolk, au avut de transmis un mesaj important!

Kate si William la Anmar Hall din Norfolk   profimedia 0582139462 jpg

Prințul și Prințesa de Wales și-au întrerupt vacanța de Paște pentru a împărtăși o serie de postări pe rețelele de socializare care evidențiază unele dintre momentele și angajamentele cheie din luna martie.

Prințul William și Kate Middleton, alături de echipa lor, au distribuit pe Instagram o serie de fotografii și fragmente video pe care le-au prezentat ca fiind "March rewind".

Welcome to the March Rewind👇

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) March 30, 2024

Printre cele mai importante momente, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, și Kate, în vârstă de 42 de ani, au inclus o serie de omagieri pentru sărbătorirea Zilei Sfântului David, sărbătorirea regimentelor lor galeze, lansarea Premiului Earthshot, Ziua Commonwealth-ului 2024, întâlnirea cu tineri de succes, sărbătorirea a 25 de ani de existență a Premiului Diana, Ziua Sfântului Patrick și abordarea problemei persoanelor fără adăpost din Sheffield.

Mai mult, cuplul regal a adus un omagiu mesajului extrem de emoționant al Prințesei Kate privind diagnosticul de cancer, pe care l-au intitulat "Un mesaj de la Catherine, Prințesa de Wales".

Ei au postat o actualizare similară pe X (fostul Twitter), la care fanii lor au reacționat. „Absolut iubesc reluările. Mă gândesc la voi toți", în timp ce un altul a scris: „Rewind-urile voastre sunt foarte apreciate, mulțumesc".

Mesajul Prințului William și al Prințesei Kate pe rețelele de socializare vine după ce și-au început vacanța privată de Paște alături de cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Tot ei au fost marii absenți de la slujba religioasă de Paște, care a avut loc ieri la capela de la Windsor.

Conform presei britanice, familia Wales se bucură de vacanța de Paște la reședința lor de la țară Anmer Hall din Norfolk, care se află în apropiere de domeniul Sandringham. Absența de la evenimentele publice e cauzată de situația medicală a lui Kate Middleton, care suferă de cancer și urmează un tratament de chimioterapie preventivă. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg