Prințul William și Kate Middleton și-au întrerupt vacanța de Paște! Ce mesaj au avut de transmis acum

1 aprilie, 2024

Prințul William și Kate Middleton, despre care s-a zvonit că își petrec vacanța de Paște în Norfolk, au avut de transmis un mesaj important!

Kate si William la Anmar Hall din Norfolk   profimedia 0582139462 jpg

Prințul și Prințesa de Wales și-au întrerupt vacanța de Paște pentru a împărtăși o serie de postări pe rețelele de socializare care evidențiază unele dintre momentele și angajamentele cheie din luna martie.

Prințul William și Kate Middleton, alături de echipa lor, au distribuit pe Instagram o serie de fotografii și fragmente video pe care le-au prezentat ca fiind "March rewind".

Welcome to the March Rewind👇

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) March 30, 2024

Printre cele mai importante momente, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, și Kate, în vârstă de 42 de ani, au inclus o serie de omagieri pentru sărbătorirea Zilei Sfântului David, sărbătorirea regimentelor lor galeze, lansarea Premiului Earthshot, Ziua Commonwealth-ului 2024, întâlnirea cu tineri de succes, sărbătorirea a 25 de ani de existență a Premiului Diana, Ziua Sfântului Patrick și abordarea problemei persoanelor fără adăpost din Sheffield.

Mai mult, cuplul regal a adus un omagiu mesajului extrem de emoționant al Prințesei Kate privind diagnosticul de cancer, pe care l-au intitulat "Un mesaj de la Catherine, Prințesa de Wales".

Ei au postat o actualizare similară pe X (fostul Twitter), la care fanii lor au reacționat. „Absolut iubesc reluările. Mă gândesc la voi toți", în timp ce un altul a scris: „Rewind-urile voastre sunt foarte apreciate, mulțumesc".

Mesajul Prințului William și al Prințesei Kate pe rețelele de socializare vine după ce și-au început vacanța privată de Paște alături de cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Tot ei au fost marii absenți de la slujba religioasă de Paște, care a avut loc ieri la capela de la Windsor.

Conform presei britanice, familia Wales se bucură de vacanța de Paște la reședința lor de la țară Anmer Hall din Norfolk, care se află în apropiere de domeniul Sandringham. Absența de la evenimentele publice e cauzată de situația medicală a lui Kate Middleton, care suferă de cancer și urmează un tratament de chimioterapie preventivă. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg