Prințul William și Kate Middleton și-au întrerupt vacanța de Paște! Ce mesaj au avut de transmis acum

1 aprilie, 2024

Prințul William și Kate Middleton, despre care s-a zvonit că își petrec vacanța de Paște în Norfolk, au avut de transmis un mesaj important!

Kate si William la Anmar Hall din Norfolk   profimedia 0582139462 jpg

Prințul și Prințesa de Wales și-au întrerupt vacanța de Paște pentru a împărtăși o serie de postări pe rețelele de socializare care evidențiază unele dintre momentele și angajamentele cheie din luna martie.

Prințul William și Kate Middleton, alături de echipa lor, au distribuit pe Instagram o serie de fotografii și fragmente video pe care le-au prezentat ca fiind "March rewind".

Welcome to the March Rewind👇

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) March 30, 2024

Printre cele mai importante momente, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, și Kate, în vârstă de 42 de ani, au inclus o serie de omagieri pentru sărbătorirea Zilei Sfântului David, sărbătorirea regimentelor lor galeze, lansarea Premiului Earthshot, Ziua Commonwealth-ului 2024, întâlnirea cu tineri de succes, sărbătorirea a 25 de ani de existență a Premiului Diana, Ziua Sfântului Patrick și abordarea problemei persoanelor fără adăpost din Sheffield.

Mai mult, cuplul regal a adus un omagiu mesajului extrem de emoționant al Prințesei Kate privind diagnosticul de cancer, pe care l-au intitulat "Un mesaj de la Catherine, Prințesa de Wales".

Ei au postat o actualizare similară pe X (fostul Twitter), la care fanii lor au reacționat. „Absolut iubesc reluările. Mă gândesc la voi toți", în timp ce un altul a scris: „Rewind-urile voastre sunt foarte apreciate, mulțumesc".

Mesajul Prințului William și al Prințesei Kate pe rețelele de socializare vine după ce și-au început vacanța privată de Paște alături de cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Tot ei au fost marii absenți de la slujba religioasă de Paște, care a avut loc ieri la capela de la Windsor.

Conform presei britanice, familia Wales se bucură de vacanța de Paște la reședința lor de la țară Anmer Hall din Norfolk, care se află în apropiere de domeniul Sandringham. Absența de la evenimentele publice e cauzată de situația medicală a lui Kate Middleton, care suferă de cancer și urmează un tratament de chimioterapie preventivă. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg