Prințul William și Prințesa Kate nu vor s-audă de Harry și Meghan! Vor face tot ce le stă în putință să-i evite în SUA

20 octombrie, 2022
Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg

În lumea regalilor, se anunță un decembrie incendiar! Căci Prințul de Wales și Prințesa Kate au programată o vizită în SUA, țara care le-a devenit casă Ducilor de Sussex.

Și dacă la înmormântarea Reginei Elisabeta întâlnirile oficiale au făcut parte din protocol, în America nimeni nu-i poate obliga pe Kate și William să se vadă cu incomozii duci. Este de notorietate faptul că Prințul William este neiertător vizavi de fratele său bun, care a ales altă cale în viață, nu cea regală și menită.

Harry și Meghan vor primi un prestiogios premiu la New York în decembrie, ca recunoaștere a implicării lor în proiecte umanitare și de impact.

Pe de altă parte, Prințul și Prințesa de Wales se vor afla în jurul aceleiași perioade tot la New York, dar pentru un alt eveniment. Un jurnalist specializat pe evenimente regale susține că William și Kate vor face tot posibilul ca să-i evite pe Ducii de Sussex, nici gând de reuniunea celor ”patru fabuloși”.

De ce? Este prima dată în 8 ani când Prințul William și Kate Middleton se întreaptă pe continentul american. Nu l-au mai vizitat din 2014. Deși cei doi au programat Summit-ul Inovației la Boston, sunt așteptați și la New York, pentru a se bucura de festivitățile ce țin de pregătirile de Crăciun, un moment ce se anunță adorabil și de neratat. Iar în acea perioadă, se vor afla acolo și Harry cu Meghan, iar lumea stă cu sufletul la gură să vadă deznodământul. Practic, va fi o urmare a celor discutate la înmormântarea Reginei. S-au împăcat sau nu? Nimeni nu știe cu exactitate. Cert este că Meghan Markle în cel mai recent interviu și-a domolit discursul și a vorbit casa regală numai de bine. Este acesta primul pas? Vom vedea. Însă regalista Kinsey Schofield afirmă în presa britanică un lucru mai puțin optimist pentru fanii celor patru: este exclus să se întâlnească în State. ”Mă îndoiesc că există vreo programare emoționantă între ei. Fiecare își va vedea de treabă.” Așa să fie? Ne vom lămuri în decembrie.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
Ducii de Sussex sursa  Profimedia jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg