Prințul William și Prințesa Kate nu vor s-audă de Harry și Meghan! Vor face tot ce le stă în putință să-i evite în SUA

20 octombrie, 2022
Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg

În lumea regalilor, se anunță un decembrie incendiar! Căci Prințul de Wales și Prințesa Kate au programată o vizită în SUA, țara care le-a devenit casă Ducilor de Sussex.

Și dacă la înmormântarea Reginei Elisabeta întâlnirile oficiale au făcut parte din protocol, în America nimeni nu-i poate obliga pe Kate și William să se vadă cu incomozii duci. Este de notorietate faptul că Prințul William este neiertător vizavi de fratele său bun, care a ales altă cale în viață, nu cea regală și menită.

Harry și Meghan vor primi un prestiogios premiu la New York în decembrie, ca recunoaștere a implicării lor în proiecte umanitare și de impact.

Pe de altă parte, Prințul și Prințesa de Wales se vor afla în jurul aceleiași perioade tot la New York, dar pentru un alt eveniment. Un jurnalist specializat pe evenimente regale susține că William și Kate vor face tot posibilul ca să-i evite pe Ducii de Sussex, nici gând de reuniunea celor ”patru fabuloși”.

De ce? Este prima dată în 8 ani când Prințul William și Kate Middleton se întreaptă pe continentul american. Nu l-au mai vizitat din 2014. Deși cei doi au programat Summit-ul Inovației la Boston, sunt așteptați și la New York, pentru a se bucura de festivitățile ce țin de pregătirile de Crăciun, un moment ce se anunță adorabil și de neratat. Iar în acea perioadă, se vor afla acolo și Harry cu Meghan, iar lumea stă cu sufletul la gură să vadă deznodământul. Practic, va fi o urmare a celor discutate la înmormântarea Reginei. S-au împăcat sau nu? Nimeni nu știe cu exactitate. Cert este că Meghan Markle în cel mai recent interviu și-a domolit discursul și a vorbit casa regală numai de bine. Este acesta primul pas? Vom vedea. Însă regalista Kinsey Schofield afirmă în presa britanică un lucru mai puțin optimist pentru fanii celor patru: este exclus să se întâlnească în State. ”Mă îndoiesc că există vreo programare emoționantă între ei. Fiecare își va vedea de treabă.” Așa să fie? Ne vom lămuri în decembrie.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg