Prințul William și un an deprimant de singur care se anunță pentru el. O va lăsa deseori pe Kate în urmă

3 aprilie, 2024

Cum Prințul William își va respecta îndatoririle regale în acest an de criză, o va lăsa în urmă pe Kate Middleton, care se recuperează acasă. Iată de ce Prințul de Wales va avea un an „deprimant de solo”.

Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg

După ce și-a luat ceva timp liber pentru a-i fi alături soției sale, Kate Middleton, după operația abdominală și diagnosticul ulterior de cancer al acesteia, Prințul William a revenit la rolul lui principal în viața publică din Regat. Așadar, Prințul de Wales a început să-și reia treptat calendarul de apariții în ultimele câteva luni.

„În ultimii 13 ani care au trecut de la nunta lor, prințul a putut depinde de soția sa pe măsură ce acesta și-a sporit rolul public și și-a început drumul treptat, irevocabil, spre tron. Anul acesta va fi cu totul diferit. Nu trebuie să vă mai spun că lumea regală arată diabolic de diferit astăzi. William trebuie să-și facă rutina sumbră și demnă de om de stat singur, din motive personale atât de grave. Pentru prinț urmează o serie de evenimente de mare profil, acolo unde trebuie să fie prezent fără sprijinul atât de bine venit al soției sale”, scrie editorialista Daniela Elser în publicația News.com.au.

Într-adevăr, cea mai mare putere a moștenitorului tronului este Kate. Dar, anul acesta cel puțin, nu se va mai putea baza pe ea. 

În timp ce Prințul William va trebui să fie prezent și activ pentru Coroană, Kate Middleton va rămâne acasă, la Windsor, acolo unde urmează un tratament preventiv pentru cancer. Cel mai greu, pentru Will, este să-și facă datoria cu zâmbetul pe buze, în timp ce o parte din mintea lui este la situația de acasă, acolo unde soția sa duce cea mai grea luptă a ei.

Regina Camilla în verde, cu Regele Charles, GettyImages (3) jpg

Acest tip de îngrijorare a ieșit la iveală și de Paște, atunci când familia regală a participat la slujba tradițională de la Windsor, condusă de un suveran care se luptă și el cu același diagnostic. Fragil și vulnerabil în fața infecțiilor, Regele Charles a stat pe tot parcursul slujbei separat de restul celor prezenți la Capela St. George din Windsor. Probabil că acest gen de interacțiune mult mai discretă o așteaptă și pe Kate, după întoarcerea ei la viața publică, atunci când va avea loc aceasta.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg