Prințul William și un an deprimant de singur care se anunță pentru el. O va lăsa deseori pe Kate în urmă

3 aprilie, 2024

Cum Prințul William își va respecta îndatoririle regale în acest an de criză, o va lăsa în urmă pe Kate Middleton, care se recuperează acasă. Iată de ce Prințul de Wales va avea un an „deprimant de solo”.

Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg

După ce și-a luat ceva timp liber pentru a-i fi alături soției sale, Kate Middleton, după operația abdominală și diagnosticul ulterior de cancer al acesteia, Prințul William a revenit la rolul lui principal în viața publică din Regat. Așadar, Prințul de Wales a început să-și reia treptat calendarul de apariții în ultimele câteva luni.

„În ultimii 13 ani care au trecut de la nunta lor, prințul a putut depinde de soția sa pe măsură ce acesta și-a sporit rolul public și și-a început drumul treptat, irevocabil, spre tron. Anul acesta va fi cu totul diferit. Nu trebuie să vă mai spun că lumea regală arată diabolic de diferit astăzi. William trebuie să-și facă rutina sumbră și demnă de om de stat singur, din motive personale atât de grave. Pentru prinț urmează o serie de evenimente de mare profil, acolo unde trebuie să fie prezent fără sprijinul atât de bine venit al soției sale”, scrie editorialista Daniela Elser în publicația News.com.au.

Într-adevăr, cea mai mare putere a moștenitorului tronului este Kate. Dar, anul acesta cel puțin, nu se va mai putea baza pe ea. 

În timp ce Prințul William va trebui să fie prezent și activ pentru Coroană, Kate Middleton va rămâne acasă, la Windsor, acolo unde urmează un tratament preventiv pentru cancer. Cel mai greu, pentru Will, este să-și facă datoria cu zâmbetul pe buze, în timp ce o parte din mintea lui este la situația de acasă, acolo unde soția sa duce cea mai grea luptă a ei.

Regina Camilla în verde, cu Regele Charles, GettyImages (3) jpg

Acest tip de îngrijorare a ieșit la iveală și de Paște, atunci când familia regală a participat la slujba tradițională de la Windsor, condusă de un suveran care se luptă și el cu același diagnostic. Fragil și vulnerabil în fața infecțiilor, Regele Charles a stat pe tot parcursul slujbei separat de restul celor prezenți la Capela St. George din Windsor. Probabil că acest gen de interacțiune mult mai discretă o așteaptă și pe Kate, după întoarcerea ei la viața publică, atunci când va avea loc aceasta.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg