Prințul William spune că regretata Lady Diana ar fi foarte dezamăgită! Ce s-a întâmplat?

8 iunie, 2023

Prințul William a declarat într-un interviu că mama sa, Prințesa Diana, ar fi fost dezamăgită de lipsa de progrese în prevenirea cauzei persoanelor fără adăpost.

printesa diana printul william jpg

Prințul William și-a împărtășit gândurile în timpul unei înregistrări video pentru apelul caritabil Red Nose Day din acest an, în urmă cu câteva luni. La realizarea videoclipului, Prințul de Wales a petrecut timp cu persoane care au fost ajutate de o organizație caritabilă pentru persoanele fără adăpost, notează bbc.com.

În copilărie, Prințul William a fost dus de mama sa la mai multe organizații de caritate care lucrează cu persoanele fără adăpost, cum ar fi Passage din centrul Londrei.

„Mama mea m-a introdus în cauza persoanelor fără adăpost de la o vârstă destul de fragedă și mă bucur că a făcut-o", a declarat Prințul, în videoclipul pentru campania Red Nose Day. „Cred că ar fi dezamăgită de faptul că încă nu am ajuns mai departe, în ceea ce privește abordarea problemei persoanelor fără adăpost și prevenirea acesteia, decât atunci când ea era interesată și implicată în ea".

Conform unor date oficiale numărul persoanelor care dorm în stradă în Marea Britanie a crescut cu 26% într-un an. Organizația Comic Relief a avertizat că numărul celor care dorm pe stradă rămâne "vârful aisbergului" în ceea ce privește problema mai largă a persoanelor fără adăpost.

Prințul William a vorbit cu persoane care au fost sprijinite de organizația caritabilă Groundswell, finanțată de Comic Relief. Printre aceștia s-a numărat și Miles, care i-a spus prințului: „Lipsa de adăpost înseamnă să nu ai un spațiu sigur - este o viață foarte izolată. Exiști, dar nu trăiești".

Prințul William continuă munca mamei sale

În ianuarie, Prințul William a vizitat fundația Together As One, unde s-a întâlnit cu tineri și au discutat despre violență și efectele acesteia. Ulterior, Prințul William a mers la Depaul – UK, un centru de ajutorare al tinerilor fără adăpost, din nordul Londrei.

Acolo, a discutat despre situația persoanelor fără adăpost și a căutat soluții. Prințul William a fost foarte afectat să afle câți tineri fără casă există.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg