Prințul William spune că regretata Lady Diana ar fi foarte dezamăgită! Ce s-a întâmplat?

8 iunie, 2023

Prințul William a declarat într-un interviu că mama sa, Prințesa Diana, ar fi fost dezamăgită de lipsa de progrese în prevenirea cauzei persoanelor fără adăpost.

printesa diana printul william jpg

Prințul William și-a împărtășit gândurile în timpul unei înregistrări video pentru apelul caritabil Red Nose Day din acest an, în urmă cu câteva luni. La realizarea videoclipului, Prințul de Wales a petrecut timp cu persoane care au fost ajutate de o organizație caritabilă pentru persoanele fără adăpost, notează bbc.com.

În copilărie, Prințul William a fost dus de mama sa la mai multe organizații de caritate care lucrează cu persoanele fără adăpost, cum ar fi Passage din centrul Londrei.

„Mama mea m-a introdus în cauza persoanelor fără adăpost de la o vârstă destul de fragedă și mă bucur că a făcut-o", a declarat Prințul, în videoclipul pentru campania Red Nose Day. „Cred că ar fi dezamăgită de faptul că încă nu am ajuns mai departe, în ceea ce privește abordarea problemei persoanelor fără adăpost și prevenirea acesteia, decât atunci când ea era interesată și implicată în ea".

Conform unor date oficiale numărul persoanelor care dorm în stradă în Marea Britanie a crescut cu 26% într-un an. Organizația Comic Relief a avertizat că numărul celor care dorm pe stradă rămâne "vârful aisbergului" în ceea ce privește problema mai largă a persoanelor fără adăpost.

Prințul William a vorbit cu persoane care au fost sprijinite de organizația caritabilă Groundswell, finanțată de Comic Relief. Printre aceștia s-a numărat și Miles, care i-a spus prințului: „Lipsa de adăpost înseamnă să nu ai un spațiu sigur - este o viață foarte izolată. Exiști, dar nu trăiești".

Prințul William continuă munca mamei sale

În ianuarie, Prințul William a vizitat fundația Together As One, unde s-a întâlnit cu tineri și au discutat despre violență și efectele acesteia. Ulterior, Prințul William a mers la Depaul – UK, un centru de ajutorare al tinerilor fără adăpost, din nordul Londrei.

Acolo, a discutat despre situația persoanelor fără adăpost și a căutat soluții. Prințul William a fost foarte afectat să afle câți tineri fără casă există.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei a depus juramantul militar in fata tatalui sau, Regele Philippe al Belgiei   Casa Regala belgiana (1) jpg
Prințesa Anne și viceamiralul Sir Timothy Laurence, Getty (3) jpg