Prințul William, ultima oară în acest rol. Care e următorul pas?

Citeste tot despre:

,

Din martie 2015, Prințul William a participat la nenumărate intervenții aeromedicale, fiind pilot pentru East Anglian Air Ambulance. Din păcate, acum, această etapă din viața lui s-a încheiat!

Ducele de Cambridge a fost timp de cinci ani pilot pe elicopterul Rescue Force, și alți doi la East Anglian Air Ambulance. Joi, William a făcut ultima tură în calitate de pilot pe elicopterul-ambulanță.

Emoționat și bucuros că și-a dus la bun sfârșit îndatoririle, Prințul William a declarat că are ”un profund respect” pentru cei care i-a fost colegi și că timpul petrecut în serviciul celor aflați în nevoie a însemnat foarte mult pentru el.

”Vreau să le mulțumesc colegilor mei, echipei mele și oamenilor de la East Anglia, alături de care am fost mândru să lucrez. În ultimii doi ani am întâlnit mulți oameni din această regiune, care trăiesc în condiții disperate. (…) Ca parte din echipă, am fost invitat în casele oamenilor să trăiesc alături de ei emoții puternice, de la bucurie la tristețe. Am văzut doctori talentați și paramedici îndrăzneți care au salvat viețile oamenilor”, a declarat Prințul William.

Se așteaptă ca, de acum, Prințul William să petreacă mai mult timp la Kensington Palace, decât la reședința familiei în Norfolk. Ducele și Ducesa de Cambridge își vor mări numărul îndatoririlor regale, în sprijinul Reginei Elisabeta, în timp ce Prințul George se pregătește să înceapă școala în Londra.

Din 2014, cei doi au locuit pe parcursul îndatoririlor regale în Apartamentul 1A din Kensington Palace, așa că ne așteptăm ca Prințul William și familia sa să petreacă mai mult timp aici decât la Anmer Hall.

foto: arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA