Prințul William, valuri de critici că nu a mers la înmormântarea nașului său. Cine l-a reprezentat?

18 ianuarie, 2023
Wales, Kate Middleton și William, Getty (4) jpg

Ultimul rege pe care l-a avut Grecia a murit, iar la înmormântarea regală de luni, a existat un mare absent: Prințul William.

Oamenii găsesc acest lucru nepotrivit, mai ales într-o perioadă în care popularitatea Prințului William este în scădere, pe fondul dezvăluirilor și acuzelor ce se rostogolesc necontenit, după apariția pe piață a autobiografiei Prințului Harry.

Și dacă britanicii găsesc impardonabilă absența lui William de la înmormântarea nașului său, Regele Constantin, tatăl Prințului, Regele Charles, își arată sprijinul vizavi de fiul său în această controversă a înmormântării.

Prințul William a apărut la 24 de ore de la funeralii în Slough, neînsoțit de Kate Middleton, unde a gătit într-o bucătărie comunitară, deși legăturile de familie cu Regele Constantin erau foarte puternice. Cu toate acestea, nici el, nici Charles nu au fost prezenți la Atena.

Palatul regal a fost întrebat cum de s-a întâmplat asta. Răspunsul a fost elucidat: Monarhul și Regina consoartă aveau programată o întâlnire cu președintele republicii Cipru și dna Anastasiades, în timp ce Prințul de Wales își stabilise o întâlnire privată, neînregistrată în Circulara de la Curte. Fanii regali sunt dezamăgiți de gestionarea problemei funeraliilor, mai ales că Regele Constantin fusese și nașul lui William.

Regele Constantin al II lea al Greciei jpg

La înmormântarea regală, Prințul William a fost reprezentat de Lady Gabriella Windsor, fiica Prințului Michael de Kent. De ce? Fiindcă regretatul Rege Constantin i-a fost naș și ei.

Lady Gabriella Windsor se află pe locul 55 în linia de succesiune la Tronul Marii Britanii. Apropiații îi spun Ella și este pasionată de scris: este autoare și colaborează și cu o serie de publicații, printre care The London Magazine, Conde Nast Traveller, Sustainable First și Cabana magazine.

Lady Gabriella Windsor Announces Engagement to Mr Thomas Kingston jpeg

Regele Charles și Camilla și-au arătat imediat sprijinul pentru William, distribuind pe contul lor de Instagram un Story când Prințul de Wales vorbește cu oamenii, în timpul vizitei sale.

Deși nu arată, William este destul de afectat de atacurile constante ale fratelui său mai mic lansate prin intermediul autobiografiei ”Rezervă”.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}