Prințul William, valuri de critici că nu a mers la înmormântarea nașului său. Cine l-a reprezentat?

18 ianuarie, 2023
Wales, Kate Middleton și William, Getty (4) jpg

Ultimul rege pe care l-a avut Grecia a murit, iar la înmormântarea regală de luni, a existat un mare absent: Prințul William.

Oamenii găsesc acest lucru nepotrivit, mai ales într-o perioadă în care popularitatea Prințului William este în scădere, pe fondul dezvăluirilor și acuzelor ce se rostogolesc necontenit, după apariția pe piață a autobiografiei Prințului Harry.

Și dacă britanicii găsesc impardonabilă absența lui William de la înmormântarea nașului său, Regele Constantin, tatăl Prințului, Regele Charles, își arată sprijinul vizavi de fiul său în această controversă a înmormântării.

Prințul William a apărut la 24 de ore de la funeralii în Slough, neînsoțit de Kate Middleton, unde a gătit într-o bucătărie comunitară, deși legăturile de familie cu Regele Constantin erau foarte puternice. Cu toate acestea, nici el, nici Charles nu au fost prezenți la Atena.

Palatul regal a fost întrebat cum de s-a întâmplat asta. Răspunsul a fost elucidat: Monarhul și Regina consoartă aveau programată o întâlnire cu președintele republicii Cipru și dna Anastasiades, în timp ce Prințul de Wales își stabilise o întâlnire privată, neînregistrată în Circulara de la Curte. Fanii regali sunt dezamăgiți de gestionarea problemei funeraliilor, mai ales că Regele Constantin fusese și nașul lui William.

Regele Constantin al II lea al Greciei jpg

La înmormântarea regală, Prințul William a fost reprezentat de Lady Gabriella Windsor, fiica Prințului Michael de Kent. De ce? Fiindcă regretatul Rege Constantin i-a fost naș și ei.

Lady Gabriella Windsor se află pe locul 55 în linia de succesiune la Tronul Marii Britanii. Apropiații îi spun Ella și este pasionată de scris: este autoare și colaborează și cu o serie de publicații, printre care The London Magazine, Conde Nast Traveller, Sustainable First și Cabana magazine.

Lady Gabriella Windsor Announces Engagement to Mr Thomas Kingston jpeg

Regele Charles și Camilla și-au arătat imediat sprijinul pentru William, distribuind pe contul lor de Instagram un Story când Prințul de Wales vorbește cu oamenii, în timpul vizitei sale.

Deși nu arată, William este destul de afectat de atacurile constante ale fratelui său mai mic lansate prin intermediul autobiografiei ”Rezervă”.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Pippa Middleton nuntă Foto Getty Images (5) jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg