Prințul William, vizită istorică în Salisbury, îmbrăcat în haine militare

27 noiembrie, 2023

William, Prinț de Wales și colonel-șef a vizitat Batalionul regimentului 1 Mercian din sud-vestul Angliei, pentru prima dată de când Regele i-a dat această funcție. Moștenitorul Tronului, Prințul de Wales William, Duce de Cambridge și Cornwall.

Prințul William în haină militară, Foto Getty (4) jpg

Prințul de Wales a vizitat Batalionul 1 al Regimentului Mercian pentru prima dată de când a devenit colonel-șef al acestuia. William, care a fost numit în acest rol de către rege în luna august, anul acesta.

Creat în 2007, Regimentul Mercian pune la punct tacticile de luptă ale Forțelor Armate Britanice. În timpul vizitei sale oficiale, Prințul William a luat pulsul la cald, a fost transportat cu un vehicul blindat de luptă Warrior pentru a observa în cele mai bune condiții un exercițiu de atac. Prințul de Wales a întreprins această primă vizită istorică îmbrăcat în haină militară.

Cadrele militare aflate în Salisbury au fost încântate și onorate de vizită. 

Sgt Mark Kirton a spus că vizita a fost ocazia perfectă pentru militari să-și etaleze calitățile de luptă. ”Sperăm ca din acest nou rol, Prințul William să aibă cea mai clară imagine în legătură cu ce facem noi aici.”

Se pare că vizita a fost un succes, iar Prințul de Wales a avut parte de o demonstrație revelatoare. I-au plăcut mult exercițiile ce i-au fost prezentate.

Cpt Matthew Camp a spus că vizita i-a dat emoții la început, însă Prințul William l-a făcut repede să se simtă în largul lui. Moștenitorul Tronului are experiență în dialogul cu militarii.

„Era interesat să vadă cum au fost afectate viețile soldaților în condițiile actuale și cum își pot gestiona atât viața privată, cât și viața profesională”, a detaliat Camp.

Tot el a mai oferit amănunte legate de vizita lui William. Se pare că viitorul monarh a și condus un exercițiu de luptă, în timpul vizitei sale în Salisbury.

Sunt celebre și eficiente metodele de instrucție ale Armatei Britanice. Este cert, au un sistem fabulos de a preda, lucru care se regăsește la toate nivelurile.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg