Prințul William, vizită neașteptată la o școală după ce un băiețel l-a invitat: „Scrisoarea a avut efect”

26 aprilie, 2024

Prințul William continuă cu angajamentele regale, în timp ce Kate Middleton, soția lui, s-a retras pentru o perioadă din viața publică după ce a fost diagnosticată cu cancer!

Prințul William Foto Getty images jpg

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a vizitat ieri o școală care i-a atras atenția pentru proiectele lansate și conduse de elevi. 

Ieri, Prințul de Wales a părăsit Londra și s-a îndreptat spre Birmingham, în regiunea West Midlands din Anglia, pentru a vedea Liceul St. Michael's Church of England din Sandwell. Școala a intrat în atenția lui după ce Freddie Hadley, în vârstă de 12 ani, a scris o scrisoare Prințului William și Prințesei Kate, în vârstă de 42 de ani, care a fost împărtășită pe rețelele de socializare cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale din octombrie 2023.

Freddie a invitat cuplul la lansarea campaniei #AmIManlyEnough a grupului lor școlar, scriind: „Prin munca noastră, am descoperit că sinuciderea este cel mai mare ucigaș în rândul tinerilor de sex masculin, iar acest lucru nu se va schimba până când oamenii nu vor începe să vorbească despre problemele lor”. 

Prințul William a răspuns personal scrisorii pe X (fostul Twitter): „Bună ziua Freddie, îmi pare foarte rău că eu și Catherine nu putem fi alături de tine și de restul elevilor de la St Michael's astăzi. Abordarea directă a provocărilor și stigmatizărilor legate de sănătatea mintală este atât de importantă, vă rugăm să continuați această muncă importantă”. Prințul de Wales a semnat mesajul cu un „W”, semn că biletul a venit direct de la el și nu de la echipa sa.

„Scrisoarea ta a funcționat”, i-a spus Prințul William lui Freddie Hadley, în vârstă de 12 ani, din Sandwell, West Midlands, atunci când s-au întâlnit joi. Ei au discutat apoi despre modul în care Freddie și colegii săi de școală vorbesc despre sentimentele lor. „Ei se deschid?” a întrebat William. „Care a fost cel mai mare lucru? Să vorbești despre lucruri?”

Prințul William a avut ocazia să vadă la fața locului activitatea Proiectului Matrix, pe care Freddie l-a evidențiat în scrisoarea sa pentru că reunește băieți cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani în cadrul unor întâlniri săptămânale care dezvoltă idei și proiecte pentru a aborda problemele de sănătate mintală. 

Ulterior, pentru publicația People, Freddie Hadley a povestit că a fost un „șoc uriaș” să-l vadă pe Prințul William sosind la școala sa: „Este Prințul William” și am fost atât de șocat. Este o nebunie”. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG