Prințul William, zâmbitor la un eveniment în ciuda controversei create de Kate Middleton cu poza editată

15 martie, 2024

Prințul William a inaugurat joi un centru pentru tineri la Londra, încercând să treacă peste furia provocată de fotografia de Ziua Mamei lansată de Kate Middleton.

Printul William foto GettyImages (6) jpg

Prințul William își păstrează în aparență calmul și își continuă îndatoririle regale în mijlocul controversei legate de imaginea împărtășită de soția sa, Kate Middleton, cu ocazia Zilei Mamei.

Joi, Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, a inaugurat un nou centru pentru tineret numit WEST în Hammersmith, în vestul Londrei, pentru a sublinia modul în care activitatea sportivă îi poate ajuta pe tineri să se dezvolte.

Facilitatea este administrată de OnSide, o organizație pe care atât prințul William, cât și prințesa Kate Middleton, 42 de ani, au sprijinit-o ca parte a convingerii lor că activitatea fizică poate ajuta la bunăstarea mentală și îi încurajează pe tineri să se dezvolte.

Prințul William s-a întâlnit cu elevii de la școala primară locală Ark White City și cu Grupul de dezvoltare a tinerilor din WEST, care au fost implicați în planificarea facilităților din noul centru, care include o sală de sport, o sală de fitness, un perete de cățărare în interior, o bucătărie didactică, un studio de arte interpretative și o cafenea. În aceste facilități se vor servi mese calde care nu costă mai mult de 1,30 dolari.

De asemenea, a stat de vorbă cu tinerii care folosesc sala de sport cu patru terenuri acoperite, înainte de a vedea bucătăria didactică, folosită pentru a sprijini dezvoltarea abilităților de gătit.

WEST, care înseamnă "Where Everyone Sticks Together" (Unde toată lumea stă împreună), face parte, de asemenea, dintr-un centru educațional pentru localnici și este deservit de lucrători calificați și dedicați, care "vor sprijini tinerii din vestul Londrei pentru a dezvolta abilitățile și încrederea de care au nevoie pentru a-și atinge visele", a declarat biroul lui William de la Palatul Kensington. 

Apariția Prințul William are loc chiar după ce Kate Middleton a creat o adevărată controversă cu poza ei de Ziua Mamei. Fotografia lansată de ea alături de copiii ei a fost înlăturată de pe mai multe agenții, care au descoperit că era editată. 

Kate Middleton a recunoscut și și-a cerut scuze public. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg