Privirea dragostei. Kate şi William, drăgăstoşi în public de St. Patrick`s Day

19 martie, 2018
The Duke And Duchess Of Cambridge Attend The Irish Guards St Patrick's Day Parade jpeg

În weekendul trecut, Kate şi William au înfruntat temperaturile scăzute şi au participat la ceremonia anuală organizată de St. Patrick`s Day. A fost şi ocazia în care i-am văzut pe Ducii de Cambridge mai apropiaţi ca oricând, făcând risipă de gesturi tandre în public!

foto: Getty Images

Kate nu l-a ”pierdut” din ochi pe Prinţul William

E  în ultimul trimestru de sarcină, însă Kate n-a lăsat acest „amănunt” să intervină în faţa datoriei faţă de poporul său. A participat, alături de soţul său, la ceremonia organizată de armata britanică cu ocazia sărbătorii St. Patrick, în Londra.

Prinţul William, atent cu soţia sa în public

Zâmbitoare şi foarte elegantă, Ducesa de Cambridge n-a dezamăgit nici cu această ocazie. A purtat un outfit tradiţional, într-un verde smarald, cu care am mai văzut-o şi-n turneul regal recent din Suedia, dar şi anul trecut, tot de St. Patrick`s Day. La fel de elegant a fost şi Prinţul William, care a îmbrăcat cu această ocazie uniforma militară, dat fiind faptul că este Colonelul Gărzii Irlandeze, cea care a defilat în Hounslow, în Londra.

A înfruntat temperaturile joase. A purtat un outfit stylish

Cu această ocazie, Ducii de Cambridge au făcut ”risipă” de gesturi tandre în public. William poate fi văzut purtându-i de grijă soţiei sale însărcinate cu al treilea copil, iar Kate sorbindu-l din priviri. Haideţi să vedem şi noi mai multe fotografii de la festivităţile organizate cu ocazia zilei de St. Patrick!Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg