Pro și contra Meghan Markle. Este ea The One pentru Harry?

Citeste tot despre:

, ,

Actriţă născută şi crescută în California. Tată alb, mamă de culoare. Din toamna anului trecut, iubită oficială a celui de-al cincilea prinţ în linia de succesiune la tronul englezesc. Care sunt şansele ca americanca să fie invitata de onoare la următoarea nuntă regală?

Pariați pe o nouă nuntă regală?

PRO

Dress to impress

Dacă vorbim de stil, atunci da, actriţa de 35 de ani are o bilă albă mare de tot. Este supercalificată pentru rolul de prinţesă şi fashion icon, căci vedeta din serialul Suits stăpâneşte perfect stilul ladylike, potrivit nevestelor de prinţi. Mai mult, Meg ar putea foarte bine să facă schimb de haine cu Kate Middleton, din moment ce amândouă par atrase de acelaşi tip de piese, cu tăietură clasică. Nu de puţine ori s-a întâmplat ca Markle să poarte aceeaşi rochie aleasă de „cumnata“ Kate Middleton. Este cazul piesei cu dantelă, semnate Diane von Furstenberg, pe care Ducesa a purtat-o în 2014, iar Meghan în 2012 (varianta scurtă, însă), cu patru ani înainte să-l întâlnească pe Harry. Cu alte cuvinte, avea stilul, dar n-avea prinţul.

Meghan Markle în 2012, cu o rochie ca a ducesei
Kate Middleton cu varianta lungă a rochiei, în 2014

Să fie copii!

Meghan spune ceea ce îi place lui Harry să audă. Vrea copii şi vrea mulţi. Şi nu, nu este un discurs căutat, doar pentru că ştie că şi prinţul îşi doreşte asta. Actriţa americană a vorbit despre asta înainte să devină iubita lui Harry, într-un interviu pentru revista Lifestyle: „Visez să am o familie. Mi-ar plăcea să fiu ancorată în ceva stabil, iar o familie ar fi o parte minunată a acestui sentiment“. Şi, cum prioritatea roşcatului este să devină bărbat de casă, dorinţele lor se îmbină perfect. Ştim deja că Prinţul Harry voia să fie soţ şi tată până la 30 de ani, însă cum fratele lui William n-a găsit încă femeia potrivită, a împins această limită. Termenul este acum „cât mai curând“.

Meghan are lipici la copii

CONTRA

Un divorţ care atârnă greu

Să intri în familia regală cu un bagaj personal precum un divorţ nu este cea mai bună mişcare. Chiar dacă vremurile s-au schimbat, Regina sigur a ridicat o sprânceană când a aflat că aleasa lui Harry a mai fost căsătorită. Timp de doi ani, cu regizorul Trevor Engelson. Dacă ar fi să răsfoim file vechi din istoria regatului, am afla că membrii familiei regale n-au avut voie, iniţial, să se căsătorească cu divorţaţi. Să luăm cazul prinţesei Margaret, sora Elisabetei. În 1955, aceasta a fost nevoită să-şi sacrifice relaţia cu iubitul ei de-atunci, căpitanul Peter Townsend, deoarece era divorţat. Pe atunci, Biserica Anglicană era cât se poate de fermă: mariajul nu este permis, cât timp fosta consoartă încă trăieşte. Între timp, lucrurile s-au mai relaxat, iar în 2005, Regina i-a permis lui Charles s-o ia de nevastă pe Camilla, cu un fost soţ cât se poate de în viaţă.

Sex on fire

De parcă nu sunt de-ajuns scenele fierbinţi care o au ca protagonistă pe Rachel Zane, personajul ei din serialul Suits, recent, ne-am delectat cu unele noi. De fapt, este vorba de o singură scenă şi de un sigur tip de sex: oral. Desigur, treaba este doar sugerată într-un episod al remake-ului 90210, din 2008. Vedeţi voi, Meghan este această tipă Wendy, care este prinsă făcându-i sex oral personajului Ethan în maşina acestuia, în plină zi. Ştim că e doar un rol, iar scena este departe de a fi porno, însă nu e chiar plăcut ca, peste ani, prinţului să i se amintească că soţia lui e tipa aia care a mimat sexul oral într-un serial pentru adolescenţi.

foto: guliver/getty images, hepta, instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA