Probleme pentru familia regală britanică dacă Prințul Harry și Meghan Markle ar rămâne fără titlurile lor

22 februarie, 2024

Meghan Markle și Prințul Harry au stârnit noi indignări cu privire la titlurile regale după lansarea noului lor site, dar un expert crede că lucrurile ar putea fi chiar mai rele de cât se zvonește.

Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg

Prințului Harry și lui Meghan Markle li s-a cerut să fie deposedați de titlurile lor regale atunci când și-au lansat noul lor site web, însă un expert consideră că acest lucru ar fi "neproductiv". Ducele și ducesa de Sussex au stârnit reacții aspre atunci când și-au lansat noua platformă, trecând de la Archewell la Sussex.com. Se crede că noul site a "picat teribil" la Palatul Buckingham, unii fiind de părere că ar putea chiar să "provoace plângeri" din partea familie regale britanice. 

Criticii i-au acuzat pe Meghan Markle și pe Prințul Harry că și-au "comercializat" titlurile regale și au cerut să fie deposedați de ele. Cu toate acestea, comentatoarea regală Petronella Wyatt consideră că acest lucru nu ar face decât să înrăutățească situația.

„Privat de Ducatul de Sussex, cuplul ar deveni și mai elevat, deoarece ar redeveni Prințul Harry și Prințesa Meghan", a spus ea. Pentru publicația The Telegraph, expertul a explicat că aceste titluri "nu pot fi niciodată eliminate", deoarece fac parte din dreptul de naștere al lui Harry.

Ea a mai precizat că titlurile de prinț și prințesă ar fi "întotdeauna mai presus decât cel de duce". Dacă Meghan și Harry ar fi deposedați de titlurile lor, ea crede că site-ul lor ar deveni atunci princeandprincessharry.com, ceea ce, în opinia ei, "ar fi chiar mai rău" decât Sussex.com. Ea a mai zis că apoi s-ar crede că „ei sunt cei mai importanți membri ai familiei regale din lume și că Meghan este o prințesă americană de bună credință". Când soții Sussex au renunțat la statutul de membri majori ai familiei regale în activitate, au fost de acord să nu mai folosească HRH, dar și-au păstrat titlurile de duce și ducesă.

La vremea respectivă, Palatul a declarat: "Soții Sussex nu își vor folosi titlurile de ASR, deoarece nu mai sunt membri activi ai Familiei Regale". 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg