Problemele de sănătate ale Reginei Spaniei par foarte serioase. Letizia s-a afișat din nou în espadrile

10 mai, 2024

Soția Regelui Felipe este o împătimită a pantofilor cu toc și, probabil, ce trăiește acum este un coșmar din care și-ar dori să se trezească.

Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg

Pentru Regele Felipe și Regina Letizia urmează două evenimente foarte importante: pe 22 mai, cea de-a 20-a aniversare a căsătoriei lor, iar pe 19 iunie se împlinesc zece ani de când Regele Felipe a urcat pe Tronul Spaniei.

Încântătoarea Letizia obișnuia să își etaleze de fiecare dată în public colecția impresionantă de stiletto. Din păcate însă, problemele ei la picioare par a se agrava. Nu doar că a renunțat la tocurile mici pe care le-a considerat până de curând o soluție de compromis, dar de câteva zile apare în teniși și în espadrile, lucru care acum câțiva ani ar fi fost de neconceput pentru ea.

Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (4) jpg

Și caută mereu să stea jos. La cea mai recentă vizită extrernă, când a participat la dineul de stat oferit de regele și regina Țărilor de Jos, Letizia a stârnit cu adevărat îngrijorare, căci nu s-a ridicat deloc de pe scaun.

Pe 8 mai la Madrid, Regele Felipe și Regina Letizia au marcat cea de-a 200-a aniversare a poliției naționale spaniole, într-o ceremonie impresionantă, la Palatul Regal.

Regina Letizia a fost foarte frumos îmbrăcată: cu pantaloni albi și un taior alb-negru lung. Și-a lăsat părul desfăcut și perfect întins, iar în picioare a optat pentru espadrile albe.

Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (1) jpg

Publicația spaniolă El Mundo a publicat mai demult informația potrivit căreia Regina suferă de metatarsalgie cronică - durere la nivelul picioarelor - la ambele picioare, precum și neurom Morton la piciorul drept, o neuropatie compresivă a nervului interdigital, ce adesea provoacă durere în regiunea antepiciorului.

Neuromul Morton, cunoscut si sub denumirea de neurom interdigital, este o boala dureroasa, ce afecteaza nervii de la nivelul degetelor de la picioare. Aceasta apare de obicei intre degetul al treilea si al patrulea, insa poate sa se manifeste si la nivelul altor degete de la nivelul piciorului.

Care este cauza care duce la aparitia neuromului Morton?

Cauza exacta a neuromului Morton nu este pe deplin cunoscuta, dar se crede ca presiunea repetata sau traumatismul asupra nervului interdigital provoaca inflamatie si faciliteaza formarea unei mici tumori benigne numita neurom.

Aceasta poate fi cauzata de o varietate de factori, inclusiv incaltaminte stramta, deformari ale piciorului (cum ar fi piciorul plat), activitati repetitive sau traumatisme repetate.

Durerea este primul simptom pe care il resimte pacientul, in partea din fata a piciorului, in special intre al treilea si al patrulea deget, se arată pe site-ul medical Medicover.

Durerea poate fi descrisa ca o senzatie de arsura, furnicaturi sau amorteala. Uneori, simptomele pot radia catre degetele invecinate. Durerea se resimte mai intens atunci cand pacientul poarta fie incaltaminte stramta, fie incaltaminte care are varful ingust, cum sunt pantofii cu toc, de exemplu.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg