Produsul de beauty la care nu renunța Lady Di. Nimeni nu a observat detaliul acesta în fotografiile cu ea!

Citeste tot despre:

, ,

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai fotografiate persoane din lume (ironic, dacă e să ne gândim cum și de ce a murit). Însă, probabil, nimeni nu a fost atentă la acest detaliu, deși n-a lipsit din nicio fotografie.

foto: arhivă OK!

Ca orice altă regalitate, Prințesa Diana era fidelă look-ului ei și făcea foarte rar schimbări. De aceea, machiajul ei devenise deja o semnătură, care le inspira pe toate doamnele și domnișoarele din anii `80.

Ei bine, din trusa ei de machiaj nu lipsea niciodată acest produs, fie că era vorba de un eveniment sobru, comemorativ, fie că era vorba de un bal. Știți despre ce era vorba? Da, ați ghicit, despre creion de ochi albastru. Prințesa Diana nu se dezicea de el, deși chiar make-up artistul ei, Mary Greenwell, îl dezaproba.

Într-un interviu de acum câțiva ani, Mary menționa că a încercat din greu s-o facă pe Lady Di să renunțe la acest eyeliner și că-ntr-un final ea a ales un look mai soft, mai natural. ”Ochii albaștri n-ar trebui să fie conturați cu albastru niciodată, îi face să pălească.”, a explicat ea, deși noi credem că s-a întâmplat chiar opusul. În multe dintre fotografiile vechi, Lady Di purta acest creion, care îi scotea în evidență și mai tare culoarea ochilor. Haideți să revedem câteva dintre ele!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA