Profeția tulburătoare a unui Nostradamus contemporan: ”Charles abdică, dar William nu preia tronul”

16 noiembrie, 2023

Fiecare țară are profeții săi, în funcție de arealul de interes. Este și cazul Athos Salome, care se proclamă profet modern, continuatorul lui Nostradamus.

Charles și William, Getty (4) jpg

Profețiile terifiante ale lui Nostradamus cel real încă n-au fost toate descifrate, însă acest bărbat susține că are informații certe legate de viitorul monarhiei britanice și nu sunt tocmai spectaculoase sau liniștitoare.

Informația a fost vehiculată în presa britanică, chiar în preajma aniversării celor 75 de ani de viață ai Regelui Charles.

Așa cum știm deja, actualul suveran britanic a urcat pe tron la bătrânețe, iar moștenitorul său de drept este Prințul William, primul născut. În mod firesc, domnia se duce la capăt până la decesul monarhului încoronat. Chiar din ziua decesului regelui, se proclamă următorul, primul în linia de succesiune.

În cazul în care un monarh în funcție decide să abdice, același lucru se întâmplă: îi succedă moștenitorul.

Profetul modern proclamat Nostradamus al zilelor noastre a făcut câteva predicții legate de momentul în care Charles s-ar putea retrage de la cârma Regatului Unit. Însă marea mirare a fost că a sugerat un lucru neașteptat: că nu William ar prelua Coroana.

Athos Salome, care susține că este continuatorul celebrului profet francez Nostradamus, a declarat pentru Daily Star că Charles ar putea renunța în curând la poziția sa. „De acum începe numărătoarea inversă”, a spus el chiar înainte de încoronarea lui Charles, în mai 2023, scrie publicația Express: „Vom afla dacă rămâne la putere între 2024 și 2025”.

Salome a avertizat că problemele de sănătate ar putea duce la abdicarea lui Charles și l-a sfătuit pe rege să aibă grijă de sănătatea lui. „[Charles] trebuie să-și dubleze îngrijirea față de sănătatea sa, pot apărea probleme în sistemul său urinar și sexual, prostată și organe genitale”, a ”văzut” profetul autoproclamat Nostradamus modern.

Dacă predicția lui Salome s-ar împlini, ar urma să urce pe tron ​​Prințul William, la o vârstă cuprinsă între 41 și 43 de ani.

Cu toate acestea, în viziunea lui Salome, lucrurile iau o întorsătură surprinzătoare. Acesta crede că Prințului William îi va fi imposibil să urce pe tron, din cauza unei conjuncturi numerologice nefavorabile. El spune că potrivit tainelor cabalistice, ar fi văzut că și William ar fi marcat de cifra 2 în viață, legat la frecvența tatălui. Autoproclamatul profet s-a oprit înainte de a numi un potențial succesor diferit al regelui.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg
Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (2) jpg
Regina Letizia   profimedia 0824733501 jpg
bluza printesei diana scoasa la licitatie (2) jpg
kate middleton meghan rpintesa diana jpeg
Prințul Louis GettyImages 1452340563 (2) jpg
Prințul William în haină militară, Foto Getty (3) jpg
diana printul charles 2 jpeg
Regele Charles al III lea în  Sandringham, Profimedia jpg
Kate Middleton, Meghan Markle jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson la ITV   Profimedia, Instagram jpg
Charlene cu câinii jpg
Regele Charles și Prințul William (3) jpg