Profund îndurerat, Prințul William și-a întrerupt vacanța la Balmoral cu Kate Middleton! Ce mesaj are

27 august, 2024

Prințul William i-a adus un omagiu fostului selecționer englez de fotbal Sven-Goran Ericksson, care a murit ieri la vârsta de 76 de ani.

Kate și William în negru 1, Getty jpg

Prințul William i-a adus un omagiu emoționant „adevăratului gentleman” Sven-Goran Ericksson, după moartea acestuia la vârsta de 76 de ani. Familia regală britanică și-a întrerupt vacanța în Scoția pentru a împărtăși un mesaj personal familiei fostului manager de fotbal al Angliei.

Într-o postare pe X și Instagram, semnată W, Prințul William a scris: „Trist să aud despre moartea lui Sven-Göran Eriksson. L-am întâlnit de mai multe ori ca manager al Angliei și am fost întotdeauna impresionat de carisma și pasiunea sa pentru joc. Gândurile mele sunt cu familia și prietenii săi. Un adevărat gentleman al jocului. W.”

Sven-Goran a dezvăluit în luna ianuarie a acestui an că a fost diagnosticat cu cancer în fază terminală și că mai avea „în cel mai bun caz un an” de trăit.

Într-o declarație pentru BBC, familia sa a spus luni: „Sven-Goran Eriksson a decedat. După o boală lungă, SGE a murit în cursul dimineții acasă, înconjurat de familie”.

Suedezul a condus echipa Angliei timp de cinci ani și a dus echipa în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2002 și 2006, precum și la Euro 2004. Din 2001 până în 2006, Sven-Goran a antrenat „generația de aur” a fotbaliștilor, printre care David Beckham, Wayne Rooney, Steven Gerrard și Frank Lampard. În timpul Cupei Mondiale din 2006, Prințul William a fost fotografiat întâlnindu-se cu Sven-Goran, împreună cu echipa de fotbal a Angliei.

Anul trecut, el a renunțat la funcția de director sportiv al clubului suedez Karlstad din cauza problemelor de sănătate. Vorbind despre starea sa de sănătate la postul de radio suedez P1, el a declarat: „Toată lumea poate vedea că am o boală care nu este ușoară, și toată lumea presupune că este cancer, și este. Dar trebuie să lupt cu ea cât mai mult timp posibil. Știu că mai am de trăit un an, în cel mai rău caz chiar mai puțin. Sau în cel mai bun caz cred că chiar mai mult”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg