Programul de antrenament al lui Kate Middleton! Ce sporturi practică Prințesa de Wales la 42 de ani

14 octombrie, 2024

Kate Middleton face foarte mult sport, de multă vreme are un program regulat de antrenament care o ajută să se mențină în formă.

Kate Middleton Foto Profimedia jpg

În afară de navigație, ciclism și yoga, se crede că Prințesa de Wales urmează, de asemenea, un program strict cu nenumărate exerciții cardio și cu greutăți. În special, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, pare să aibă o adevărată înclinație pentru alergare. Mike Tindall a făcut dezvăluirea în timpul unui nou interviu pentru publicația The Telegraph.

Fostul jucător de rugby, care e cumnatul Prințului William, a declarat: „George adoră fotbalul. Am jucat de multe ori cu el în grădină. Este pasionat și de Aston Villa. Oriunde se află, se așază și se uită la meci”.

El a continuat: „Ei sunt doar o familie care iubește sportul. Catherine adoră să alerge”. În același interviu, Mike Tindall a vorbit deschis despre viața sa de familie, cu soția sa Zara și cei trei copii ai lor, Mia, zece ani, Lena, șase ani, și mezinul Lucas, trei ani.

Provenind dintr-o familie de sportivi, Zara a câștigat argintul la Jocurile Olimpice din 2012, iar Mike a făcut parte din echipa Angliei care a câștigat Cupa Mondială din 2003, nu este surprinzător faptul că micuții lor calce pe urmele părinților.

Reflectând asupra entuziasmului nestăvilit al fiului Lucas, el a împărtășit: „Nu-l poți opri. Vrea contact fizic. Vrea să se lupte. Își imaginează că este un ninja și se plimbă cu bastoane, lovind oamenii”. 

Program încărcat pentru Prințul William și Kate Middleton

A fost o perioadă aglomerată pentru familia regală britanică. În timp ce Ducele și Ducesa de Edinburgh au călătorit recent în Malta pentru un turneu regal de patru zile, la începutul săptămânii trecute, Kate Middleton a efectuat primul său angajament public de la finalizarea tratamentului de chimioterapie. Joi, Prințesa de Wales s-a alăturat soțului ei, prințul William, într-o vizită emoționantă la Southport, unde s-au întâlnit cu trei familii îndurerate după atacul din 29 iulie. 

Cuplul a petrecut timp în privat cu familiile îndoliate ale lui Bebe King, șase ani, Elsie Dot Stancombe, șapte ani, și Alice Dasilva Aguiar, nouă ani, și cu profesoara de dans Leanne Lucas, 35 de ani. Ulterior, ei au vizitat Centrul comunitar Southport, unde s-au alăturat celor care au intervenit de urgență în urma atacului, pentru a le povesti experiențele și pentru a se întâlni cu profesioniștii din domeniul sănătății care sprijină comunitatea „luminii albastre” din Southport. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla la Royal Ascot Foto Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  sursa foto   Profimedia jpg
Principesa Elena la Dusseldorf oct 2024   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Regele Felipe, Regina Letizia si Printesa Leonor Foto Profimedia (1) jpg
Mary și Frederik la black tie, Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
FotoJet Kate (1) jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Principesa Sofia la Romanian Hospitality Awards   Casa Majestatii Sale jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj  jpg
Regele Juan Carlos si Regina Sofia   GettyImages 1477196927 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
sarah ferguson jpg
Regina mary și Regele Frederick Foto Profimedia jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Ducele și Ducesa de Edinburgh în Malta, Profimedia (1) jpg
Bulandra (1) jpg
Prințesa Beatrice la petrecerea  Chiltern Firehouse , Profimedia (3) jpg