Promisiunea emoționantă făcută de William părinților lui Kate în pragul aniversării a 13 ani de la nuntă

29 martie, 2024

A trecut aproape o săptămână de când Prințesa Kate a făcut public diagnosticului ei de cancer. Alături de ea, pe tot parcursul acestei perioade grele, a stat soțul ei devotat, Prințul William.

Prințul William le-a făcut o promisiune foarte emoționantă părinților Prințesei Kate - una pe care a respectat-o cu tot sufletul după ce soția sa a primit cruntul ei diagnostic de cancer.

Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg

William și Kate urmează să sărbătorească cea de-a 13-a aniversare a nunții lor luna viitoare și mai bine de 20 de ani de când s-au întâlnit, ca studenți, la Universitatea St. Andrews.

Când a acceptat să se căsătorească cu William, după ce acesta a cerut-o de soție în timpul unei călătorii romantice în Kenya, Kate a știut că viața ei se va schimba în mai multe moduri.

Cât despre Prințul William, pentru a-și dovedi dragostea pentru viitoarea lui soție, acesta le-a făcut un jurământ personal părinților lui Kate, Carole și Michael, acela că va avea întotdeauna grijă de fiica lor.

„El, mai mult decât oricine, știa sacrificiile personale pe care ea le face pentru a fi alături de bărbatul pe care îl iubea. De aceea știu că și el va face orice e nevoie pentru a fi alături de ea acum și pentru a avea grijă de tânăra lor familie. Oricât de mult va dura asta”, spune corespondentului regal al Daily Mail, Rebecca English.

„William este ca un fel de fiu adoptiv al lui Carole și Michael Middleton. Unul dintre lucrurile care au întărit în mod clar relația dintre William și Kate de la început a fost faptul că ea provine dintr-o familie foarte unită. Este ceva ce prințului i-a lipsit într-un fel în viața sa, mai ales după ce și-a pierdut mama”, continuă jurnalista.

Carole Middleton, Michael Middleton la Incoronare   GettyImages 1252743671 jpg

Deși Carole, în vârstă de 69 de ani, este copleșită din cauza suferinței fiicei sale, apropiații familiei susțin că ea și soțul ei, Michael, în vârstă de 74 de ani, au acordat prioritate nepoților lor din partea lui Kate: Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani.

Până la urmă, e un lucru bun că prințesa este înconjurată de atâta grijă și iubire.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg