Provocarea ce-i așteaptă pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis în viitor. Nu va fi ușor

4 decembrie, 2023

Este de așteptat ca moștenitorii Prințului și Prințesei de Wales să îndeplinească îndatoriri publice în viitor. Ce-i așteaptă pe copiii regali Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis?

George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (2) jpg

Prințul William și Prințesa Kate s-au ocupat îndeaproape de educația celor trei copii ai lor. Viitorul cuplu de monarhi britanici are mulți susținători și fascinează oameni din întreaga lume, de când relația lor a fost făcută publică, în 2004.

Multe s-au schimbat în ultimii 20 de ani, inclusiv ascensiunea rețelelor sociale, care a permis regalilor să se conecteze cu adepții lor într-un mod diferit, scrie publicația Hello!.

În epoca smartphone-ului, acestea au adus alte provocări, așa cum subliniază jurnalista regală Victoria Murphy în cel mai recent episod din podcastul A Right Royal al publicației citate mai sus.

„Cu siguranță, cred că orice persoană publică are provocări suplimentare uriașe din cauza rețelelor sociale. Este o caracteristică ce va impacta multe generații, de acum încolo”, spune Victoria. „Când William o curta pe Kate, nu se aflau în era internetului”. Acum, oricine, oricum și oricând poate avea un punct de vedere public și poate, de cele mai multe ori, acid. Informațiile se rostogolesc de-a valma, uneori ne simțim ca într-un turn Babel.

Prințul William și Kate s-au cunoscut când s-au înscris la Universitatea St Andrews în 2001 și se crede că au început să se întâlnească în 2003, după ce au legat o prietenie strânsă.

Cuplul s-a căsătorit în 2011 și de atunci au devenit părinți ai Prințului George, Prințesei Charlotte și Prințului Louis.

Victoria se întreabă în podcast oare cum va arăta viitorul pentru acești copii regali. ”Când William a mers la Universitate, mass-media nu a avut acces. A fost surprins în timpul liber doar de câteva ori. Oare cum va arăta viața acestor prinți și prințese, când vor ieși de sub aripa ocrotitoare a părinților?”

Desigur, ne putem imagina cu ușurință că vor fi hăituiți, iar imaginile vor putea fi încărcate instant pe rețelele de socializare. Intimitatea va deveni istorie, în era Internetului. 

Iar previziunile ne dau fiori reci, căci este lesne de făcut acest exercițiu de imaginație. Regalii fascinează și vând. Sperăm doar ca destinul Prințesei Diana să rămână doar un caz izolat, căci am asistat cu toții la această tragedie imensă petrecută tot din curiozitatea acerbă a media!

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg