Publicitate înșelătoare! Prințul Harry și Meghan Markle dovedesc că „nu se poate avea încredere în ei”

17 octombrie, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle au fost criticați de un expert regal cu privire vizita lor în Jamaica la începutul acestui an.

meghan harry 2021 gettyimages jpg

Expertul regal Richard Fitzwilliams i-a criticat pe Prințul Harry și pe Meghan Markle, afirmând că aceștia „știau” că apariția lor va avea parte de o „publicitate uriașă”. Totodată, el a discutat, de asemenea, despre fotografiile lor controversate cu prim-ministrul jamaican Andrew Holness.

El a declarat pentru Express.co.uk: „Harry și Meghan au organizat în mod clar această apariție în Jamaica pentru că știau că vor câștiga o cantitate uriașă de publicitate în timpul unei săptămâni dificile pentru familia regală britanică, cu regele care urma să se opereze și cu Kate Middleton în spital, după o operație complicată și o perioadă de recuperare. Însă această apariție a familiei Sussex nu a fost întâmplătoare.

„Aceasta va consolida opiniile familiei regale conform cărora nu se poate avea încredere în ei și pare o manevră deliberată a cuplului de a reaminti lumii întregi de influența pe care marca lor ar fi putut-o avea în Commonwealth”.

În ceea ce privește interacțiunea lor cu premierul jamaican, expertul a adăugat: „Andrew Holness, prim-ministrul Jamaicăi, a precizat în mod clar în timpul vizitei Prințului William în martie 2022 că țara va deveni o republică. Este necesar un referendum pentru a realiza acest lucru și, prin urmare, nu este deloc o concluzie sigură. Cu toate acestea, el a fost tranșant în comentariile sale în fața oaspeților săi regali”.

Premierul Holness a fost foarte vocal în ceea ce privește dorința țării sale de a rupe legăturile cu monarhia britanică. În 2022, el a declarat că Jamaica va merge mai departe pentru a-și îndeplini destinul de a obține independența și prosperitatea”. Potrivit unui sondaj realizat în 2023, aproape jumătate dintre jamaicani au recunoscut că ar vota pentru a deveni o republică, în timp ce doar 40 % au declarat că ar vota pentru menținerea monarhiei.

Premierul Andrew Holness a declarat pentru Daily Express anul trecut: „Cred că a existat întotdeauna o dragoste puternică și respect pentru regină în Jamaica”. „Jamaica este pe cale să îl înlăture pe Regele Charles al III-lea din funcția de șef al statului până în 2025”, a declarat ministrul de externe al țării.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg
Prințesa Diana în negru  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia colaj Profimedia jpg
Hussein și Rajwa PNG
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
kate middleton foto profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco în roz, Facebook 1 jpg
Sarah Ferguson 2024   Instagram jpg
nunta in Norvegia Printesa Martha Louise si Durek Verret   profimedia 0903549764 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (3) jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Printesa Diana si Regele Juan Carlos   profimedia 0830090426 jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg