Puterea surorilor Middleton! Legătura specială și mai puțin știută dintre Prințesa Kate și Pippa

8 aprilie, 2024

Kate Middleton, care e soția Prințului William, are un frate, pe James, dar și o soră, pe Pippa, cu care are o relație specială și o legătură mai puțin știută!

pippa middleton kate middleton jpeg

Prințesa de Wales și sora ei, Pippa Middleton, au în comun foarte multe lucruri. Surorile sunt de nedespărțit, ele au mers la aceeași școală în Wiltshire, au fost una alături de alta și când s-au căsătorit, Pippa a fost domnișoară de onoare la nunta regală a lui Kate din aprilie 2011. Ce nu se știe e că surorile au o relație și mai specială de atât, ambele fiice ale lor având o legătură deosebită. Fiica Prințesei Kate, Prințesa Charlotte, și fiica Pippei, Grace, au amândouă ca al doilea nume Elizabeth, un apelativ transmis prin familia Middleton prin Carole și Kate, care au și ele acest nume dulce.

Astfel, numele Prințesei Charlotte Elizabeth Diana aduce, de asemenea, un omagiu străbunicii sale, regina Elisabeta a II-a, iar Diana este un omagiu emoționant pentru regretata mamă a lui William, Prințesa Diana.

printesa charlotte gettyimages jpg

Cu toate acestea, în familie, Prințesa Charlotte este alintată "Lottie" și "mignonette", care provine din cuvântul francez pentru drăguț, "mignon". Prințul William a folosit această poreclă în timpul unei vizite de familie la grădina lui Kate, Back to Nature, la Chelsea Flower Show.

Alături de Prințul William, Kate Middleton mai are încă doi băieți, pe lângă Charlotte. E vorba de Prințul George și Prințul Louis. În schimb, Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews, au un băiat și două fetițe: Arthur, în vârstă de cinci ani, Grace, în vârstă de doi ani, și mezina Rose, care a venit pe lume în vara anului 2022. Pippa Middleton a fost foasrte discretă privind treia sarcină. Mai mult decât atât, ea își ține cei trei copii departe de lumina reflectoarelor.

Pippa și James locuiesc într-un frumos conac din Berkshire care, potrivit Daily Mail's, are 30 de camere, și o grădină împrejmuită și sere.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg