Puterea surorilor Middleton! Legătura specială și mai puțin știută dintre Prințesa Kate și Pippa

8 aprilie, 2024

Kate Middleton, care e soția Prințului William, are un frate, pe James, dar și o soră, pe Pippa, cu care are o relație specială și o legătură mai puțin știută!

pippa middleton kate middleton jpeg

Prințesa de Wales și sora ei, Pippa Middleton, au în comun foarte multe lucruri. Surorile sunt de nedespărțit, ele au mers la aceeași școală în Wiltshire, au fost una alături de alta și când s-au căsătorit, Pippa a fost domnișoară de onoare la nunta regală a lui Kate din aprilie 2011. Ce nu se știe e că surorile au o relație și mai specială de atât, ambele fiice ale lor având o legătură deosebită. Fiica Prințesei Kate, Prințesa Charlotte, și fiica Pippei, Grace, au amândouă ca al doilea nume Elizabeth, un apelativ transmis prin familia Middleton prin Carole și Kate, care au și ele acest nume dulce.

Astfel, numele Prințesei Charlotte Elizabeth Diana aduce, de asemenea, un omagiu străbunicii sale, regina Elisabeta a II-a, iar Diana este un omagiu emoționant pentru regretata mamă a lui William, Prințesa Diana.

printesa charlotte gettyimages jpg

Cu toate acestea, în familie, Prințesa Charlotte este alintată "Lottie" și "mignonette", care provine din cuvântul francez pentru drăguț, "mignon". Prințul William a folosit această poreclă în timpul unei vizite de familie la grădina lui Kate, Back to Nature, la Chelsea Flower Show.

Alături de Prințul William, Kate Middleton mai are încă doi băieți, pe lângă Charlotte. E vorba de Prințul George și Prințul Louis. În schimb, Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews, au un băiat și două fetițe: Arthur, în vârstă de cinci ani, Grace, în vârstă de doi ani, și mezina Rose, care a venit pe lume în vara anului 2022. Pippa Middleton a fost foasrte discretă privind treia sarcină. Mai mult decât atât, ea își ține cei trei copii departe de lumina reflectoarelor.

Pippa și James locuiesc într-un frumos conac din Berkshire care, potrivit Daily Mail's, are 30 de camere, și o grădină împrejmuită și sere.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg