Răceala dintre Prinţul Charles şi fratele lui mai mic, Edward. Motivul trebuie căutat în anul 1987!

11 iulie, 2018
6 prince edward gettyimages 117972008 jpg jpeg

Despre fiul cel mic al Reginei Elisabeta, Prinţul Edward, în vârstă de 54 de ani, nu se ştiu prea multe lucruri. Este şi unul dintre cei mai retraşi şi mai puţini populari membri ai familiei regale britanice, eclipsat chiar de soţia sa fără sânge albastru, Ducesa Sophie de Wessex.

Prinţul Edward şi Sophie de Wessex

Chiar dacă se zvoneşte că Ducii de Wessex ar fi cuplul regal preferat al Reginei Elisabeta şi-al soţului ei, Prinţul Philip, un nume greu de la palat nu este, însă, la fel de apropiat de aceşti soţi discreţi.

Charles, Andrew şi Edward (dreapta), în copilărie

Este vorba despre Prinţul Charles, moştenitorul coroanei, care ar fi fost făcut de ruşine, pe vremuri, de fratele lui mai mic. Ce s-a întâmplat?

În 1987, Edward şi-a încercat norocul în domeniul producţiilor TV şi a venit cu ideea unui concurs caritabil denumit It’s a Royal Knockout, care a fost difuzat pe BBC, într-o ediţie singulară. O emisiune cu audienţă de succes, de peste 18 milioane de telespectatori, dar acest succes a venit cu un preţ: demnitatea familiei regale britanice, implicată într-un show deloc elegant.

Asta pentru că, în acest concurs, Prinţii Edward, Anne şi Andrew, împreună cu celebrităţi precum John Travolta, Cliff Richard sau Christopher Reeve, participau la tot felul de joculeţe, îmbrăcaţi în haine de epocă, lucru de care Charles s-a arătat cât se poate de ruşinat.

Furios de-a binele a fost de-abia în 2001, când compania de producţie a fratelui săi mai mic a filmat un documentar la colegiul St. Andrews, acolo unde învăţa fiul său, Prinţul William.

Şi asta într-o perioadă în care presa britanică a fost de acord să oprească vânătoarea dezlănţuită asupra tânărului prinţ. „Doamne, este un prost!“, a reacţionat atunci Charles, la adresa fratelui său, Edward.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg