Răceală inexplicabilă din partea Prințesei Charlene: Niciun mesaj public pentru Albert, de ziua lui

16 martie, 2023

Pe 14 martie, Prințul Albert de Monaco a împlinit 65 de ani, iar ziua lui de naștere a fost prilej de sărbătoare în principat.

Copiii Printului Albert si ai Printesei Charlene de Monaco au propriul decor de iarna in curtea Palatului Princiar   Eric Mathon  Palais princier (9) jpg

Momentul a fost marcat și pe pagina oficială de Facebook a Principatului de Monaco, acolo unde au fost postate fotografii cu Prințul Albert și cei doi copii ai lui, Prinții Jacques și Gabriella, în timp ce primeau onorul gărzii palatului, iar orchestra Carabinierilor îi cânta suveranului La mulți ani!. Cei trei au apărut la balconul palatului princiar fără Prințesa Charlene, care li s-a alăturat, ce-i drept, mai târziu, la prânzul festiv și la piesa de teatru ținută în onoarea lui, "The Witch of the Broom Closet".

Îmbrăcată foarte cool, într-o jachetă neagră și pantaloni de tip cargo, Charlene a părut, ca de obicei, distantă față de soțul ei, lucru care-i deja o obișnuință în ceea ce privește dinamica lor de cuplu.

Însă ceea ce surprinde cel mai mult este că prințesa n-a marcat ziua soțului ei în niciun fel pe pagina ei oficială de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze foarte multe fotografii cu gemenii ei și mai deloc cu Albert.

Dacă, pe 10 decembrie, Charlene a postat un filmuleț aniversar pentru copiii ei în vârstă de opt ani, Jacques și Gabriella, cu ocazia zilei lor de naștere, în cazul soțului ei a tăcut mâlc.

Prințul Albert, în schimb, pare să se fi bucurat foarte mult de aniversarea lui, despre care a vorbit într-un interviul pentru People: "Vârsta de 65 de ani e importantă, dar nu foarte importantă. Vârsta de 60 de ani a contat, va conta când voi împlini 70. Și sper că voi ajunge la 80 și 90 și mai departe. Șaizeci și cinci de ani are o anumită rezonanță, presupun, dar pentru mine este doar o altă zi de naștere. Nu este o piatră de hotar. Am mai spus înainte că 60 de ani este noul 40".

Foto: Profimedia, Getty Images, FacebookRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg