Răceală inexplicabilă din partea Prințesei Charlene: Niciun mesaj public pentru Albert, de ziua lui

16 martie, 2023

Pe 14 martie, Prințul Albert de Monaco a împlinit 65 de ani, iar ziua lui de naștere a fost prilej de sărbătoare în principat.

Copiii Printului Albert si ai Printesei Charlene de Monaco au propriul decor de iarna in curtea Palatului Princiar   Eric Mathon  Palais princier (9) jpg

Momentul a fost marcat și pe pagina oficială de Facebook a Principatului de Monaco, acolo unde au fost postate fotografii cu Prințul Albert și cei doi copii ai lui, Prinții Jacques și Gabriella, în timp ce primeau onorul gărzii palatului, iar orchestra Carabinierilor îi cânta suveranului La mulți ani!. Cei trei au apărut la balconul palatului princiar fără Prințesa Charlene, care li s-a alăturat, ce-i drept, mai târziu, la prânzul festiv și la piesa de teatru ținută în onoarea lui, "The Witch of the Broom Closet".

Îmbrăcată foarte cool, într-o jachetă neagră și pantaloni de tip cargo, Charlene a părut, ca de obicei, distantă față de soțul ei, lucru care-i deja o obișnuință în ceea ce privește dinamica lor de cuplu.

Însă ceea ce surprinde cel mai mult este că prințesa n-a marcat ziua soțului ei în niciun fel pe pagina ei oficială de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze foarte multe fotografii cu gemenii ei și mai deloc cu Albert.

Dacă, pe 10 decembrie, Charlene a postat un filmuleț aniversar pentru copiii ei în vârstă de opt ani, Jacques și Gabriella, cu ocazia zilei lor de naștere, în cazul soțului ei a tăcut mâlc.

Prințul Albert, în schimb, pare să se fi bucurat foarte mult de aniversarea lui, despre care a vorbit într-un interviul pentru People: "Vârsta de 65 de ani e importantă, dar nu foarte importantă. Vârsta de 60 de ani a contat, va conta când voi împlini 70. Și sper că voi ajunge la 80 și 90 și mai departe. Șaizeci și cinci de ani are o anumită rezonanță, presupun, dar pentru mine este doar o altă zi de naștere. Nu este o piatră de hotar. Am mai spus înainte că 60 de ani este noul 40".

Foto: Profimedia, Getty Images, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (7) jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg