Rafinatele nepoate ale Prințesei Diana! Eliza și Amelia calcă pe urmele lui Lady Di cu această apariție

21 februarie, 2024

Nepoatele gemene ale regretatei Prințese Diana au participat la Săptămâna Modei de la Madrid în ținute asemănătoare, din tweed.

Eliza Spencer și Amelia Spencer (5) jpg

Ajunse la Madrid pentru săptămâna modei, nepoatele gemene ale Prințesei Diana au uimit la sosire, purtând ținute de tweed asortate și având locuri în primul rând la prestigiosul eveniment.

Eliza Spencer și Amelia Spencer, în vârstă de 31 de ani, au fost în centrul atenției la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, la prezentarea de modă Lola Casademunt by Maite.  Lady Amelia a apărut îmbrăcată într-o cămașă structurată de bronz cu o cravată asortată, iar în partea de jos a avut pantaloni lungi, din tweed. Ea a adăugat la look-ul său cercei candelabru strălucitori de culoare verde smarald și o geantă de mână din tweed asortată.

Lady Eliza s-a asortat cu sora ei și a îmbrăcat un costum scurt din tweed, cu o maletă crem. Prin intermediul rețelelor de socializare, Eliza Spencer și Amelia Spencer au arătat fanilor cât de mult se distrează în capitala Spaniei.

Ele s-au cazat la hotelul plin de farmec Madrid Edition, situat în Plaza de Celenque, un colț liniștit din centrul orașului, înconjurat de clădiri istorice. Amelia a arătat pe rețelele de socializare una dintre camere, cu un pat dublu uriaș acoperit cu cearceafuri albe.

Gemenele Spencer nu sunt străine de lumea modei, după ce au defilat anterior pe podium la London Fashion Week în 2023, prezentând modelele designerului de modă britanic Josh Birch Jones.

Viața gemenelor Spencer și legătura cu familia regală britanică

Înrudiți cu familia regală prin căsătoria regretatei lor mătuși, prințesa Diana, cu regele Charles, copiii lui Charles Spencer au crescut la periferia capcanelor vieții regale. Cele mai cunoscute din familie sunt fiicele lui, Lady Kitty Lewis, 32 de ani, și surorile sale gemene mai mici, Lady Amelia și Lady Eliza Spencer, 31 de ani.

Lady Kitty este ambasadoarea globală a brandului italian de modă de lux Dolce & Gabbana și, ca atare, pentru nunta ei din 2021, aceștia au putut să-i ofere mai multe rochii uimitoare pentru toate petrecerile.

Amelia și Eliza, care au fost crescute în Africa de Sud, postează, de asemenea, în mod regulat detalii din viața lor plină de farmec pe paginile lor de Instagram. Ele sunt adesea văzute la evenimente prestigioase, cum ar fi Chelsea Flower Show, anul trecut ambele au participat purtând rochii roz cu volane.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg