Rafinatele nepoate ale Prințesei Diana! Eliza și Amelia calcă pe urmele lui Lady Di cu această apariție

21 februarie, 2024

Nepoatele gemene ale regretatei Prințese Diana au participat la Săptămâna Modei de la Madrid în ținute asemănătoare, din tweed.

Eliza Spencer și Amelia Spencer (5) jpg

Ajunse la Madrid pentru săptămâna modei, nepoatele gemene ale Prințesei Diana au uimit la sosire, purtând ținute de tweed asortate și având locuri în primul rând la prestigiosul eveniment.

Eliza Spencer și Amelia Spencer, în vârstă de 31 de ani, au fost în centrul atenției la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, la prezentarea de modă Lola Casademunt by Maite.  Lady Amelia a apărut îmbrăcată într-o cămașă structurată de bronz cu o cravată asortată, iar în partea de jos a avut pantaloni lungi, din tweed. Ea a adăugat la look-ul său cercei candelabru strălucitori de culoare verde smarald și o geantă de mână din tweed asortată.

Lady Eliza s-a asortat cu sora ei și a îmbrăcat un costum scurt din tweed, cu o maletă crem. Prin intermediul rețelelor de socializare, Eliza Spencer și Amelia Spencer au arătat fanilor cât de mult se distrează în capitala Spaniei.

Ele s-au cazat la hotelul plin de farmec Madrid Edition, situat în Plaza de Celenque, un colț liniștit din centrul orașului, înconjurat de clădiri istorice. Amelia a arătat pe rețelele de socializare una dintre camere, cu un pat dublu uriaș acoperit cu cearceafuri albe.

Gemenele Spencer nu sunt străine de lumea modei, după ce au defilat anterior pe podium la London Fashion Week în 2023, prezentând modelele designerului de modă britanic Josh Birch Jones.

Viața gemenelor Spencer și legătura cu familia regală britanică

Înrudiți cu familia regală prin căsătoria regretatei lor mătuși, prințesa Diana, cu regele Charles, copiii lui Charles Spencer au crescut la periferia capcanelor vieții regale. Cele mai cunoscute din familie sunt fiicele lui, Lady Kitty Lewis, 32 de ani, și surorile sale gemene mai mici, Lady Amelia și Lady Eliza Spencer, 31 de ani.

Lady Kitty este ambasadoarea globală a brandului italian de modă de lux Dolce & Gabbana și, ca atare, pentru nunta ei din 2021, aceștia au putut să-i ofere mai multe rochii uimitoare pentru toate petrecerile.

Amelia și Eliza, care au fost crescute în Africa de Sud, postează, de asemenea, în mod regulat detalii din viața lor plină de farmec pe paginile lor de Instagram. Ele sunt adesea văzute la evenimente prestigioase, cum ar fi Chelsea Flower Show, anul trecut ambele au participat purtând rochii roz cu volane.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg