Rămas fără titlul princiar, Contele Nikolai al Danemarcei a luat o decizie drastică

31 mai, 2023

Încă din ianuarie, copiii mezinului Reginei Margareta a Danemarcei s-au văzut văduviți de titlurile princiare, fără o explicație publică solidă. Tot ce s-a transmis a fost că așa este cel mai bine, pentru o suplețe a monarhiei daneze.

Tânărul Nikolai cu bunica, Regina Margareta a Danemarcei
Tânărul Nikolai cu bunica, Regina Margareta a Danemarcei

De atunci, schimbările sunt frecvente în viața ”nedreptățiților”. Prințul Ioachim se mută cu familia sa în SUA, iar Contele Nikolai pleacă în Australia, cu iubita sa, Benedikte Thoustrup.

Studentul în vârstă de 23 de ani va studia la Universitatea de Tehnologie (UTS) din Sydney timp de un semestru de la 1 august până la 30 noiembrie.

Mutarea cuplului în Australia a fost confirmată publicației daneze B.T. de consilierul de presă Helle von Wildenrath Løvgreen.

Contele Nikolai este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul danez. Este fiul cel mare al Prințului Ioachim și al primei sale soții, Alexandra, Contesa de Frederiksborg, precum și cel mai mare nepot al Reginei Margareta a Danemarcei.

Prințul Ioachim și contesa Alexandra mai au un fiu în afară de Nikolai, pe contele Felix de Monpezat, în vârstă de 20 de ani.

A fost un an tulbure pentru familia regală daneză. În ianuarie, regina Margrareta și-a deposedat nepoții de titlurile regale în încercarea de a reduce dimensiunea monarhiei. Foștii prinți și prințese sunt acum denumiți Conți și Contese și adresarea este de ”Excelență”.

La acea vreme, regina Danemarcei a motivat că era o idee pe care o avea în vedere de ceva timp deja: ”Cred că va fi bine pentru ei în viitor. Acesta este motivul”.

Nikolai al Danemarcei este un model de succes și a pozat inclusiv pentru coperta Vogue. A fost starul lunii februarie al celebrei publicații, în 2022.

Atunci tânărul în vârstă de 23 de ani a apărut pe copertă purtând pantaloni roz şi o haină asortată, Dior, şi înconjurat de flori. Nikolai a vorbit în interviu despre cum este să fii un prinţ implicat în modă şi înscris la Şcoala de Afaceri din Copenhaga.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg