Rania a Iordaniei, apariție plină de eleganță la New York. Regina face un lobby neobosit pentru Palestina

21 mai, 2024

Regina-consoartă a Iordaniei este, fără doar și poate, cea mai stilată viitoare bunică regală: fiul ei, Prințul Hussein, și soția lui, Prințesa Rajwa, vor deveni părinți anul acesta.

Regina Rania a Iordaniei profimedia 0869484786 jpg

Dovadă și ținuta sofisticată abordată de Regina Rania atunci când a fost fotografiată, la începutului lunii mai, la New York, acolo unde s-a aflat într-o vizită diplomatică și a susținut cauza țării sale de origine, Palestina, în cadrul unui interviu oferit postului NBC.

Regina în vârstă de 53 de ani a arătat deosebit de elegantă într-o bluză albă cu mâneci lungi, combinată cu o fustă creion neagră, cu o crăpătură șic într-o parte, și o pereche de pantofi albi.

Câteva zile mai târziu, soția Regelui Abdullah al II-lea a apărut într-o altă emisiune, Face the Nation, difuzată pe postul CBS, acolo unde a avut același discurs pro-palestinian.

De data aceasta, Rania a ales să iasă în evidență cu o fustă midi roșie, cu tăieturi cool în părți, pe care a combinat-o cu o altă bluză elegantă, într-o nuanță sidefie, din mătase.

Încă de la începutul conflictului din Israel, Regina Rania a vorbit despre pace și despre încetarea focului în Fâșia Gaza, mai ales că ea este născută în Palestina. 

Turneul mediatic al reginei vine după ce Prințul Hussein, care s-a însurat anul trecut cu arhitecta saudită Rajwa Al Saif, a anunțat că va deveni tată.

rajwa hussein miri (1) jpg

Bebelușul care urmează să vină pe lume anul acesta va fi primul nepot al Reginei Rania, în vârstă de 53 de ani, și al Regelui Abdullah, în vârstă de 62 de ani. Potrivit presei internaționale, bebelușul regal va primi titlurile de Alteță Regală și Prinț/Prințesă, însă va fi inclus în succesiunea la tron doar dacă va fi băiat.

Dacă bebelușul este de sex feminin, însă, nu va exista nicio modificare a liniei de succesiune la tronul Regatului Hașemit.

Foto: Profimedia, Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia   GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate   Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor  la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica   Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb   GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg
Prințesa Beatrice, Foto Getty (1) jpg
kate middleton (4) jpg
Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour   Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg
Regele Juan Carlos cu fiicele Infanta Cristina si Infanta Elena si nepotii Juan Valentin Urdangarin, Felipe Juan Froilan si Victoria Federica de Marichalar   GettyImages 2143422506 jpg
Prințul Carl Philip și Sofia ai Suediei profimedia 0882286416 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (4) jpg