Rania a Iordaniei, nou portret regal înainte de o aniversare importantă. Regina bunică arată senzațional

30 august, 2024

Curtea Regală Hașemită a lansat acest nou portret al Reginei Rania. Soția Regelui Abdullah este născută în ultima zi de vară. Pe 31 august 2024, împlinește 54 de ani.

Regina Rania a Iordaniei, Instagram (6) jpg

Rania Al Abdullah, născută Rania al Yassin este actuala regină a Iordaniei, fiind soția regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei. De curând, frumoasa regină a devenit bunică pentru prima oară, iar postura o flatează și o bucură nespus. A mers să-și cunoască nepoțica din primele ore de când s-a născut.

Este o regină foarte șic și în ton cu vremurile, de aceea nu ezită să distribuie public imagini adorabile de familie, la care publicul altfel nu ar avea acces.

Sâmbătă, la Curtea Regală Hașemită va fi mare petrecere, mare! Căci Regina bunică va împlini 54 de ani, așadar este o suverană meticuloasă născută în semnul riguros al Fecioarei.

Cum este tradiția la casele regale, nu putea lipsi noul portret regal, actualizat, care se distribuie când un membru al unei familii regale mai bifează un an de viață.

Această ocazie specială are loc într-un an important pentru familia regală iordaniană, deoarece națiunea marchează în 2024 Jubileul de Argint al Majestății Sale Regelui Abdullah al II-lea, sărbătorind astfel și 25 de ani de la urcarea sa pe tron.

Rania și Abdullah, Instagram1 jpg

La începutul acestui an, ca mulțumire și apreciere pentru dăruirea și abnegația sa în slujba publică, Regele Abdullah i-a dăruit reginei Rania prestigiosul Ordin al Marelui Cordon Cu bijuterii din Al Nahda.

Această onoare îi recunoaște contribuțiile neprețuite aduse Iordaniei în ultimii 25 de ani. Regele i-a înmânat onoarea Reginei ca recunoaștere a rolului său principal în promovarea societății iordaniene și a eforturilor sale de a sprijini iordanienii în toate domeniile.

„De fiecare dată când intru într-un sat sau o casă iordaniană, oamenii mă roagă să vă transmit salutările și aprecierea lor pentru eforturile voastre de a dezvolta țara noastră și de a crea un viitor mai luminos și mai plin de speranță pentru copiii noștri”, a scris Regele într-o scrisoare publică adresată Reginei, cu acea ocazie.

„Văd, în ochii lor, dragoste pentru soția regelui lor și mama prințului lor moștenitor”, a conchis regele în acele rânduri cu adevărat emoționante. Căci da, Rania este o regină iubită, atât de supuși, cât și de familie.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Lucas Tindall fiu Zara profimedia 0905573697 jpg
Regele Frederik, Printul Christian si Regina Mary   de la palat la ferma   Casa Regala daneza jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe profimedia 0905973065 jpg
Principesa Sofia la Palatul Elisabeta sept 2024   Casa Majestatii Sale (3) jpg
Regele Charles la Balmoral Foto Getty Images (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Meghan Markle și Prințul Harry în Columbia Foto Profimedia (1) jpg
Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg