Rania a Iordaniei, o distinsă soacră mare! Superba regină, definiția eleganței la nunta fiului său

2 iunie, 2023

O știm o iubitoare a culorilor deschise, însă pentru ziua cea mare a întâiului său născut Regina Rania Al-Abdullah a surprins și s-a drapat în negru.

Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg

Pe 1 iunie, Curtea Regală hașemită a fremătat. Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei s-a căsătorit cu Rajwa Al-Saif, arhitecta din Arabia Saudită. Toți ochii au fost ațintiți asupra familiei regale iordaniene.

Ca de obicei, Regina Rania a Iordaniei a fost caracterizată de eleganță, alegând o rochie neagră, lungă, fără decolteu și cu mâneci lungi, care aveau la manșete detalii aurii. Modelul auriu se regăsește și la baza gâtului. Superba Regina Rania și-a prins părul într-un coc și și-a lăsat doar o șuviță liberă, în partea stângă.

Socrii mari au ales Dior pentru marele eveniment al fiului lor.

Regele Abdullah al II-lea a optat pentru un costum bleumarin, cămașă albă și cravată roșie, iar Regina Rania a Iordaniei s-a drapat în negru, culoarea eleganței. Alegerea sa vestimentară nu este deloc întâmplătoare, cei doi actuali regi ai Iordaniei dorind parcă să fie cât mai discreți, să nu fure nimic din atenția cuvenită mirilor: Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei și Rajwa, femeia care, la un moment dat, îi va lua locul superbei Rania.

Cu zâmbetul fermecător în permanență pe buze, soacra mare a fost vădit emoționată, parcă mult mai mult decât atunci când și-a măritat fiica în primăvară, pe Prințesa Iman.

Regina a optat pentru o splendidă rochie neagră Christian Dior, accesorizată cu mărgele aurii la mâneci și gât. Modelul face parte din colecția de toamnă 2022 a luxoasei case de modă. Regina Rania și-a desăvârșit look-ul cu cercei aurii candelabru și o poșetă tot aurie.

Mesajul său de eleganță și distincție a fost completat de coafura sobră și machiajul natural, discret.

Rania Al Abdullah este actuala regină a Iordaniei, fiind soția regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei. Regina are 52 de ani, va împlini la sfârșitul verii 53 de ani. Este una dintre cele mai frumoase și carismatice regine ale lumii.

Cu proaspăta sa noră are o relație foarte apropiată și o consideră acum fiica sa, făcându-i mărturisirile emoționante în urmă cu câteva zile, la petrecerea cu henna a miresei, unde Rajwa a fost atât de emoționată, încât i-au dat lacrimile.

Foto: Profimedia, Curtea Regală HașemităRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg