Răspunsul categoric al lui Harry, când a fost întrebat dacă își va relua îndatoririle regale

22 februarie, 2024

În urma problemelor de sănătate ale Regelui Charles, monarhia britanică se află într-un impas, căci membrii săi sunt din ce în ce mai puțini. Tocmai de aceea, se vehiculează intens ipoteza potrivit căreia Harry și-ar relua sarcinile regale. Este posibil așa ceva?

printul harry profimedia jpg

Nu există niciun semn concret că fiul ”rătăcitor” ar putea fi însărcinat să reprezinte monarhia.

Ba mai mult, presa britanică nici nu vrea să audă de Harry. Și în cel mai ostentativ mod, îi reamintește ce spunea el însuși cu circa un an în urmă.

Pe atunci, în timpul unui interviu la Good Morning America, s-a discutat ipoteza revenirii sale viața regală. Interviul a avut loc în ianuarie anul trecut, când Prințul Harry își promova autobiografia ”Rezervă”.

În prezent, Regele Charles și-a mai selectat treburile regale, căci este nevoit să treacă prin tratamentul deloc ușor care se administrează împotriva cancerului. De asemenea, și Prințesa de Wales a rămas pe tușă, operată fiind tot în ianuarie. 

Dacă este un moment când monarhia britanică ar avea nevoie de oamenii săi, acela ar fi acum. Tocmai de aceea se discută atât de intens revenirea lui Harry.

Mulți experți regali iau în calcul varianta ca mezinul lui Charles să se întoarcă în Anglia, măcar provizoriu. Cât este de fezabil? Chiar dacă el ar vrea, William nu dă semne că și-ar întâmpina fratele cu brațele deschise, deși exact ăsta ar putea fi liantul dintre ei, care să le aducă mult așteptata împăcare.

Ei bine, în cadrul acelui interviu, Harry a spus clar, cu subiect și predicat: ”Nu, nu cred că acest lucru ar putea fi vreodată posibil.”

Totuși, după cea mai recentă vizită a sa la Londra, Prințul Harry și-a mai schimbat viziunea.

Conform Page Six, care a scris informația în exclusivitate la începutul săptămânii, mezinul Harry, care este al cincilea pe linia de succesiune la tron, ar fi dispus să-și reia îndatoririle regale, dacă i se va cere.

Palatul însă nu ia în calcul opțiunea: Surse regale susțin pentru The Daily Mail că nu există „o cale de întoarcere” pentru Ducele de Sussex, după plecarea sa și a soției Meghan Markle în 2020 și a atacului lor continuu împotriva familiei regale, care a urmat.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg