Răspunsul surprinzător dat de Meghan Prinţului Charles când acesta i-a propus să o conducă la altar. O nouă carte regală face dezvăluiri fără precedent

6 martie, 2022
1 nunta regala 1 profimedia 0372263006 jpg jpeg

În pragul Jubileului de Platină de anul acesta, Robert Hardman a scris, în noua sa carte, despre supravieţuirea monarhiei britanice la toate cutremurele prin care a trecut de-a lungul domniei Reginei Elisabeta a II-a. Şi nu lipseşte nici frecuşul nesfârşit dintre Ducii de Sussex şi familia regală britanică!

În momentul în care Prinţul Harry a oferit acel interviu minunat despre logodna sa cu fosta actriţă americană Meghan Markle, Regina nici că putea fi mai încântată în privinţa viitorului ducilor de Sussex în cadrul monarhiei britanice. Drept dovadă, Majestatea Sa Elisabeta a II-a l-a denumit pe nepotul său ambasadorul Tineretului Commonwealth.

În 2018, cu puţin timp înainte de nunta celor doi amorezi, Meghan şi-a însoţit viitorul soţ la Summit-ul Commonwealth Youth 2018. Evident că acest lucru s-a petrecut cu acordul suveranei britanice. Însă e interesant de observat că Regina avea o încredere fantastică în ei, având în vedere rolul pe care li-l oferise tinerei perechi regale. Iar situaţia era cu atât mai îmbucurătoare o lună mai târziu, când Markle şi Harry au păşit spre altar împreună.  

Vălul miresei avea florile reprezentative fiecărei naţiuni din Commonwealth, în semn de respect pentru Regina Marii Britanii. Cu siguranţă că vă amintiţi cum mama lui Meghan, Doria Ragland, a venit din Los Angeles pentru a fi prezentă la nunta fiicei sale. Era singura rudă a americancei care a participat la ceremonia nupţială.

Tatăl ei era deja în conflict public cu propria fiică, după ce a ales să facă publice nişte imagini cu el din timpul pregătirii pentru nuntă şi a vândut presei câteva informaţii personale despre faimosul lui copil. Când a fost expus presei, a dezvăluit singur că nu va participa la nunta regală. Aşadar nu exista nimeni care s-o conducă pe Meghan la altar…

Începutul sfârşitului?

Uşor îngrijorat de situaţia în care se afla viitoarea lui noră, Prinţul Charles s-a oferit s-o ajute pe aceasta într-o situaţie stânjenitoare şi deranjantă. Viitorul rege britanic s-a oferit s-o conducă el pe Meghan la altar în Capela St. George. Răspunsul ei – făcut cunoscut de un amic din anturajul regal – n-a fost ceea ce se aştepta Charles: “Ne putem întâlni la jumătate de drum?”

Asemenea răspuns denotă o femeie intedententă şi nu o mireasă care roşeşte la cea mai mică emoţie, însă, la fel de bine, poate exprima lipsa de ataşament pe care o simţea Meghan faţă de viitorul ei socru, faţă chiar şi de familia regală britanică poate.

De-a lungul şi de-a latul ţării, populaţia britanică era încântată că Harry îşi găsise, în sfârşit, jumătatea, iar mirele a arătat minunat în ziua cea mare, alături de aleasa lui. În octombrie 2018, cei doi soţi au pornit în turneul Commonwealth din Australia şi Noua Zeelandă, iar reacţiile la apariţiile lor publice au fost fără doar şi poate pozitive.

În turneele regale, Regina şi regretatul Prinţ Philip obişnuiau să organizeze de fiecare dată câte o recepţie şi pentru presa locală şi jurnaliştii care-i însoţeau. Ducii de Sussex n-au respectat această tradiţie. De fapt, după 16 zile de călătorii şi 76 de întâlniri, li s-a propus ca măcar să-i salute în mod personal pe corespondenţii regali şi pe fotografii care scriau doar despre familia regală.

Într-un final, în ultima lor călătorie, cuplul regal s-a dus în spatele avionului lor, unde se afla presa regală, iar Harry le-a transmis: “Mulţumim că aţi venit!”, după care a adăugat “Nu că v-am fi invitat noi!...” Ei bine, era începutul unor hărăieli constante între ei şi presa britanică, lucru care nici în ziua de azi nu s-a schimbat.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg