R─âzboaiele regale de la Buckingham

18 februarie, 2016
familia regala britanica hepta 2058376 jpg jpeg

Familia regala britanica

În spatele porţilor închise ale palatului, cei din Casa de Windsor se ceartă ca orice altă familie, de sânge albastru sau nu...

Sunt bine antrena┼úi s─â p─âstreze aparen┼úele. ├Än public. Doar c├ónd se ├«nt├ólnesc ├«n familie, la ad─âpost de bli┼úurile fotografilor ┼či de urechile curioase ale jurnali┼čtilor, membrii familiei regale britanice au ┼či ei ceva de ├«mp─âr┼úit. Oile negre de la Buckingham, dac─â ar fi s─â d─âm crezare surselor revistei WomanÔÇÖs Day, sunt prin┼úesele cele lene┼če Beatrice ┼či Eugenie, dar nici cu Carole ┼či Pippa Middleton nu ne e ru┼čine. S─â vedem cine se are ca sarea-n ochi la Buckingham!

Prinţesa Beatrice, prima din dreapta

Kate Middleton v.s Prinţesa Beatrice

De┼či a fost luat─â la ┼úint─â de presa din Regat din cauz─â c─â ┼či-a luat prea multe vacan┼úe, Bea este de p─ârere c─â nu ea este cea mai lene┼č─â de la Palat, ci so┼úia veri┼čorului William. Prin┼úesa ar fi criticat-o pe Kate din cauz─â c─â ┼či-a luat pauze cam lungi dup─â ce i-a n─âscut pe copiii ei, George ┼či Charlotte.

ÔÇ×Beatrice crede c─â, deoarece are o armat─â de asisten┼úi personali care s─â o ajute, Kate nu are motive s─â nu munceasc─â cinci zile pe s─âpt─âm├ón─â ┼či s─â nu participe la mai multe evenimente oficialeÔÇť, sus┼úine sursa publica┼úiei citate mai sus. ├Än plus, Beatrice se pl├ónge cui st─â s─â o asculte c─â ducesa poart─â pantalonii ├«n familia de Cambridge.

Prinţesa Eugenie vs Pippa Middleton

La r├óndul ei, sora mai mic─â a lui Beatrice se pare c─â are ceva ├«mpotriva surorii mai mici a lui Kate. ÔÇ×Eugenie crede c─â Pippa este o pi┼úipoanc─â.ÔÇť Iar acum, c├ónd Pippa s-a ├«mp─âcat cu fostul ei iubit, James Matthews - al c─ârui frate, Spencer, este un star de reality show-uri ├«n UK ÔÇô Eugenie sus┼úine c─â rela┼úiile acesteia arunc─â o umbr─â dubioas─â asupra Casei de Windsor.

Cei mai populari prinţi de la Buckingham

William vs. Harry

Chiar ┼či ace┼čti doi fra┼úi foarte apropia┼úi unul de altul au micile lor momente de rivalitate. ÔÇ×Wills este foarte gelos din cauz─â c─â Harry o face pe Kate s─â r├ód─â cu mare u┼čurin┼ú─â. De fapt, dintotdeauna a fost gelos pe u┼čurin┼úa cu care converseaz─â Harry cu femeileÔÇť, sus┼úine sursa.

Camilla vs. Carole Middleton

├Äm mod surprinz─âtor pentru unii, ducesa de 68 de ani nu are probleme cu Kate, ci cu mama acesteia, pe care o prive┼čte cu superioritate, consider├ónd-o prea... de r├ónd. ├Än plus, nu-i place nici ambi┼úia acesteia extraordianar─â de a urca pe scara social─â.

Carole Middleton vs. Prinţul Charles

Probabil c─â antipatia Camillei pentru Carole se trage. Doamna Middleton consider─â c─â Prin┼úul Charles ar fi un rege execrabil. Bine, mamei lui Kate i-ar pica cum nu se poate mai bine ca Regina s─â sar─â o genera┼úie ┼či s─â-l proclame rege chiar pe ginerele ei, William. Mai mult, Carole ar fi mers p├ón─â acolo ├«nc├ót s─â-i sugereze ideea asta Elisabetei.Recente pe Ok! Magazine

Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg
FotoJet (28) jpg
Prin╚Ťesa Diana cu Harry ╚Öi Will (4) jpg
letizia leonor profimedia 0702872001 jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prin╚Ťul William ╚Öi Prin╚Ťul George jpg