Războiul continuă! Harry nu se va întâlni cu Charles atunci când va vizita Marea Britanie pentru a dezveli statuia Dianei

21 iunie, 2021
2 printul harry jpg jpeg

Prinţul Harry nu are nicio întâlnire planificată cu fratele şi tatăl său atunci când va zbura din SUA către Anglia, la sfârşitul lunii iunie, susţin surse regale.

Ducele de Sussex se întoarce în Anglia pentru a participa la dezvelirea unei statui a prinţesei Diana, pe terenul Palatului Kensington. Prinţul Charles, în vârstă de 72 de ani, va fi într-o călătorie în Scoţia atunci când fiul său va părăsi carantina.

"Charles îi va lăsa pe băieţi să se descurce. Harry va trebui să stea în carantină cel puţin cinci zile atunci când va ateriza în Anglia, cel mai probabil la Frogmore Cottage din Windsor. Charles a susţinut destul de clar că nu va mai fi acolo, pentru că pleacă în Scoţia, Nu va exista o întâlnire între cei trei”, spune o persoană din anturajul lor.

Harry va dezvălui statuia alături de fratele său,  prinţul William, pe care nu l-a mai văzut de la înmormântarea bunicului lor. Acesta este tributul pe care cel doi au ţinut să i-l aducă mamei lor, la cea de-a 60-a aniversare a ei. Se pare că aceştia au comunicat  textual în ultima perioadă.

„Relaţia este încă tensionată nu există niciun semn că va exista o reuniune în curând. Băieţii se vor afişa împreună din respect pentru mama lor”.

Sursele sugerează că nu a existat nici o reconciliere între fraţi de la interviul bombă pe care Harry şi Meghan i l-au acordat lui Oprah Winfrey în martie.

Istoricul Robert Lacey suţine că William „l-a aruncat pe Harry” din lumea lui’’ atunci când Meghan Markle a acuzat familia regală de intimidare. Fraţii vor ţine propriile discursuri la dezvelirea statuii.Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}