Războiul duceselor a existat dintotdeauna. Meghan Markle ura să fie comparată cu impecabila Kate Middleton

17 iulie, 2022
FotoJet (30) jpg

O nouă carte incendiară despre viața la Palat aruncă în aer aparenta liniște ce plana în familia regală britanică.

Potrivit autorului, Ducesa de Sussex s-a simțit încă de la început amenințată de Kate Middleton, soția Prințului William.

profimedia 0696967557 jpg
profimedia 0696967431 jpg

Este drept, diferența între cele două este semnificativă. Vulcanica Meghan nu poate avea niciodată calmul și prestanța Ducesei de Cambridge, însă are farmecul său inconfundabil și o prezență plăcută și nostimă, atunci când vrea.

Cea mai recentă apariție a ”ducilor rătăcitori” știm că a avut loc în cadrul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton şi Prinţul William au împreună trei copii, George, Charlotte şi Louis jpeg

Cei patru duci nu au interacționat deloc și, în mod convenabil, Kate și William au avut cea mai bună scuză pentru a nu participa la petrecerea dată în cinstea micuței Lilibet, fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle: au mers în Țara Galilor, într-o vizită oficială.

meghan profimedia 0696611687 jpg

Potrivit autorului Tom Bower, Meghan a detestat dintotdeauna orice comparație cu Kate. Jurnalistul de investigații dezvăluie în cartea ce va fi lansată în curând, ”Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors” că Meghan simțea la început, când a intrat în celebra familie, că Ducesa de Cambridge era invidioasă pe ea, iar asta o afecta.

Într-un paragraf extras din carte de ”The Sunday Times”, dl Bower a notat: ”Niciun alt membru al familiei regale britanice nu s-a simțit vreodată mai stânjenit ca Meghan. Ducii de Cambridge n-au tratat-o cu recunoașterea și generozitatea cuvenite. Mai mult, presupusa invidie a lui Kate Middleton era, de fapt, în oglindă, invidia lui Meghan Markle pe Ducesa de Cambridge, care emană calm, eleganță și chiar perfecțiune, fără să facă vreun efort anume.

Harry, Meghan Markle profimedia 0596137902 copy jpg

Meghan Markle nu a fost niciodată o parte regală acceptată sau, cel puțin, așa s-a simțit ea. Fosta actrița a menționat și în cadrul celebrului interviu la Oprah că dacă cineva o iubește pe Kate, nu trebuie s-o urască pe ea și invers, dacă cineva o iubește pe ea, nu trebuie s-o urască pe Ducesa de Cambridge.

Cumva, Kate Middleton a reușit să se integreze perfect în familia lui William, pe când Meghan a pornit de la început cu un set de complexe pe care poate chiar ea însăși le-a transmis celor din jur. Toate acestea, cumulate cu frustrările și traumele lui Harry, au determinat cuplul să se retragă din familia regală, să-și oprească îndatoririle regale și să o ia pe un alt drum.

Chiar dacă Regina poate că și-ar dori o împăcare, atmosfera dintre cei doi frați a fost mai rece ca niciodată la Jubileul de Platină, iar Ducii de Sussex au plecat val vârtej din Regat, chiar înainte de a se încheia celebrările istoricului eveniment.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg