Războiul regal a început! Harry & Meghan, atac fără precedent: “Regina nu deţine cuvântul <regal>!”

22 februarie, 2020
1 fotojet jpg jpeg

Ducii de Sussex au emis un comunicat, pe site-ul lor, în care susţin că Regina nu deţine monopolul asupra cuvântului “regal” pe plan internaţional. Afirmaţia lor vine ca răspuns la cererea Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a ca Meghan Markle şi Prinţul Harry să renunţe la titulatura regală Sussex.

Comunicatul celor doi soţi a apărut online la numai câteva ore după ce anunţaseră că nu vor mai folosi cuvântul “regal” din primăvară. Meghan şi Harry au declarat că, deşi nici guvernul britanic, nici Regina nu deţin cuvântul “regal” pe plan international, ei vor înceta să îl mai folosească.

Iată conţinutul comunicatului emis de Ducii de Sussex:

2 profimedia 0498618379 jpg jpeg

“În timp ce nu există nicio jurisdicţie a Monarhiei sau a Cabinetului guvernamental în ceea ce priveşte cuvântul <regal> peste graniţele Marii Britanii, Ducele şi Ducesa de Sussex nu intenţionează să folosească titulatura <Sussex regal> pe niciun teritoriu (fie el britanic sau nu) atunci când tranziţia va avea loc, în primăvara lui 2020”, stă scris în comunicatul celor doi soţi.

Meghan & Harry vs. monarhia britanică

Ceea ce surprinde şi mai mult e că Meghan şi Harry par că se plâng de felul în care sunt trataţi de Palat, susţinând că situaţia diferă pentru alţi membri ai familiei regale britanice: “Cu toate că există un precedent privind alţi membri ai familiei regale britanice care au căutat să se angajeze în afara instituţiei, pentru Ducele şi Ducesa de Sussex s-a stabilit o perioadă de analizare a situaţiei de 12 luni.”

În acelaşi timp, Harry şi Meghan au confirmat faptul că biroul lor de la Palatul Buckingham se va închide, ceea ce a cauzat o mare “tristeţe pentru Duce şi Ducesă şi pentru angajaţii lor regali”.

1 profimedia 0499691410 jpg jpeg

Reacţia cuplului (încă) regal a apărut după ce Palatul Buckingham le-a interzis lui Harry şi soţiei lui să mai folosească titulatura regală după ce nu vor mai sluji Coroana. Asemenea măsură vine cu consecinţe materiale evidente pentru cuplul care a cheltuit deja zeci de mii de lire sterline construindu-şi site-ul Ducilor de Sussex. Luând o decizie fără precedent, Regina a apelat la o echipă juridică de top pentru a-şi impune interdicţia.

Cum am bănuit încă de la început, se pare că Meghan ar fi cea mai îndârjită în toată această poveste care ameninţă să escaladeze şi să devină un război murdar cu însăşi Regina, ea spunându-le prietenilor ei, în cursul zilei de ieri, că nu există nimic legal care să-i împiedice pe ea şi pe soţul ei să folosească termenul “Sussex regal”.

Rămâne de văzut! Bătălia pare oricum la început! Şi se arată tot mai murdară...

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg