Răzbunare regală? De ce n-au fost Letizia și Felipe la ziua fostului rege căzut în dizgrație, Juan Carlos

12 ianuarie, 2024

Regina Letizia și Regele Felipe au refuzat să participe la de ziua de naștere a fostului Rege Juan Carlos al Spaniei. Fostul monarh a sărbătorit 86 de ani înconjurat de membri ai familiei, dar nu și fiul și nora lui.

Regele Felipe și Letizia foto profimedia 0835790660 jpg

Fostul rege, o figură controversată în Spania, și-a marcat ziua de naștere cu o petrecere de zile mari, pe 5 ianuarie, în Abu Dhabi, unde locuiește de patru ani.

Seniorul în vârstă de 86 de ani, care a abdicat de la tron în 2014, a fost fotografiat suflând în lumânările de pe un tort de aniversare cu stema spaniolă, decorat cu o sabie cu tăiș curbat.

Printre cei 100 de invitați ai lui Juan Carlos s-au numărat fiicele sale, Infanta Elena și Infanta Cristina, nu și fiul său, Felipe, cu care fostul rege nu are o relație foarte armonioasă.

Regele juan Carlos   Profimedia png

Ba, mai mult, umblă vorbă că cei doi nu s-ar mai înțelege deloc din cauza faptului că Juan Carlos n-o are la inimă pe nora lui, Regina Letizia.

Letizia și Felipe au părut cât se poate de bine dispuși ieri, în timpul unei vizite la Școala Gumersindo Azcarate din localitatea Armunia, care a fost câștigătoarea premiului Școala Anului 2022 acordat de fundația Prințesa de Girona.

Letizia a arătat sofisticată ca de obicei, într-o ținută alcătuită din pantaloni lejeri, în carouri, și un pulover simplu, în nuanța albastru regal.

Soția lui Felipe și-a complimentat ansamblul cu cizme maro de piele întoarsă și o curea de piele și a purtat pe deasupra o haină crem foarte șic, cu cordon.

Cuplul regal a vizitat câteva dintre sălile de clasă din școală și a vorbit cu copiii, în timp ce aceștia lucrau la un proiect de artă.

Regele și soția sa au părut cât se poate de uniți, după ce fostul cumnat al Letiziei a făcut vâlvă, la sfârșitul anului trecut, dezvăluind că a avut o relație romantică cu regina spaniolă pe când aceasta era deja căsătorită cu Felipe.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg