Răzbunarea lui Charles: i-a lăsat fără casă pe Meghan și pe Harry. "Este sfârșitul lor în Marea Britanie"

1 martie, 2023

Regele Charles a decis să-i dea afară pe Prințul Harry și pe Meghan Markle din Frogmore Cottage - singura lor proprietate din Marea Britanie.

Harry, Charles, Camilla și Meghan în 2018, Getty jpg

Palatul Buckingham a emis un anunț de evacuare către Harry și Meghan la câteva zile după ce memoriile lui Harry, Spare, au ajuns pe rafturile Marii Britanii în luna ianuarie.

În locul Ducilor de Sussex va locui de-acum încolo Prințul Andrew, care trebuie să evacueze, la rândul lui, proprietatea regală ceva mai mare numită Royal Lodge.

Se spune că Prințul Andrew se opune deocamdată mutării, dar chiar și așa Harry și Meghan vor fi forțați să părăsească conacul - singura lor casă rămasă în Marea Britanie - și să își finalizeze pe deplin mutarea în SUA, indiferent dacă Andrew se va muta în locul lor sau nu.

O sursă apropiată familiei regale a declarat următoarele pentru publicația The Sun: „Acest lucru înseamnă cu siguranță sfârșitul vieții lui Harry și a lui Meghan în Marea Britanie. La rândul lui, Andrew se opune ideii de a se muta în Frogmore Cottage, după ce i s-a oferit această proprietate săptămâna trecută.”

Frogmore Cottage, o casă de pe domeniul Frogmore Estate din Windsor, dăruită Ducelui și Ducesei de Sussex de către Regina Elisabeta a II-a în 2018, drept cadou de nuntă, este singura reședință care le-a mai rămas în Marea Britanie celor doi.

printul charles si printul andrew

Conacul are cinci dormitoare și grădini întinse - și a suferit o renovare în valoare de mai multe milioane de lire sterline între 2018-2019, înainte ca Harry și Meghan să se mute în America.

Între timp, Prințul Andrew e hotărât să locuiască în continuare la Royal Lodge - o proprietate mult mai mare din Windsor.

Dar acesta poate fi forțat să plece dacă Charles decide să reducă grantul anual de 249.000 de lire sterline care îl ajută pe Ducele de York să plătească cheltuielile cu întreținerea acestui domeniu.

Experții regali susțin că prințul trebuie să facă față realității și să înceapă „să trăiască în limitele posibilităților lui financiare”, după ce i-a plătit mai multe milioane de lire sterline Virginiei Giuffre, femeia care l-a acuzat că a abuzat-o sexual în adolescență, astfel încât cazul să nu ajungă la tribunal.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg