Reacția clinicii unde a fost operată Kate Middleton după ce personalul a încercat să acceseze dosarul ei

21 martie, 2024

Directorul executiv al clinicii din Londra unde a fost operată Kate Middleton a emis o declarație ca răspuns la afirmațiile potrivit cărora membri ai personalului au încercat să acceseze dosarele medicale ale Prințesei de Wales.

Kate Middleton (20) jpg

Directorul executiv al London Clinic din Marylebone, unde prințesa Kate Middleton a suferit o operație abdominală în ianuarie, a declarat că "vor fi luate toate măsurile reglementare și disciplinare adecvate" atunci când se analizează presupusele încălcări ale datelor.

Directorul executiv al London Clinic, Al Russell, a spus într-o declarație: „Toți cei de la London Clinic sunt foarte conștienți de îndatoririle noastre profesionale, etice și legale în ceea ce privește confidențialitatea pacienților. 

Suntem foarte mândri de îngrijirea excepțională și de discreția pe care ne propunem să le-o oferim tuturor pacienților noștri care ne acordă încrederea lor în fiecare zi. Dispunem de sisteme pentru a monitoriza gestionarea informațiilor despre pacienți și, în cazul oricărei încălcări, vor fi luate toate măsurile de investigare, reglementare și disciplinare adecvate.

În spitalul nostru nu există loc pentru cei care încalcă în mod intenționat încrederea pacienților sau a colegilor noștri”. 

Spitalul a tratat deseori membri ai familiei regale, inclusiv pe Regele Charles, care a suferit acolo o operație la prostată.

Marți, publicația Mirror a relatat că cel puțin un membru al personalului spitalului privat din Londra a încercat să acceseze dosarul Prințesei Kate Middleton după ce a fost operată acolo.

Prințesa Kate Middleton ar fi fost informată despre presupusa breșă de securitate, ministrul sănătății, Maria Caulfield, sugerând că poliția metropolitană a fost rugată să cerceteze acest lucru. Ea a declarat la LBC Radio: „Am înțeles că poliția a fost rugată să se uite la asta - dacă va lua măsuri sau nu, este treaba lor”. 

Cu toate acestea, poliția metropolitană a explicat pentru Express.co.uk când a fost solicitată să comenteze: „Nu avem cunoștință de nicio sesizare către Poliția Metropolitană în acest moment".

Palatul Kensington a oferit un răspuns tranșant cu privire la această situație: „Este strict problema clinicii din Londra! Trebuie să gestioneze situația”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg