Reacția lui Harry și a lui Meg după problemele de sănătate ale Regelui Charles și ale lui Kate Middleton

23 ianuarie, 2024

Au revenit la sentimente mai bune? Prințul Harry și Meghan Markle au avut o primă reacție după ce s-a aflat de problemele de sănătate cu care se confruntă Regele Charles și Kate Middleton!

Meghan, Harry, Kate, William și Charles la Sandringham în 2018, Profimedia jpg

Săptămâna trecută, familia regală a făcut o mulțime de anunțuri neașteptate. Marți, Kate Middleton a suferit o operațieabdominală, iar Regele Charles urmează să fie operate, are prostata mărită. 

În acest context, părea să devină evident că Prințul Harry și Meghan Markle, ducele și ducesa de Sussex, vor fi tăcuți în legătură cu starea de sănătate precară din familie. Având în vedere că atât Regele Charles, cât și Kate Middleton sunt supuși unor eforturi considerabile în ceea ce privește sănătatea lor, majoritatea s-ar fi așteptat la o încercare din partea soților Sussex de a oferi urări de bine.

Inițial, s-a crezut că aparenta lipsă de reacție a acestora arată cât de reci sunt relațiile lor cu familia regală britanică. Cu toate acestea, sursele regale au speculat acum că atât Prințul Harry, cât și Meghan Markle i-au contactat în diferite moduri pe rege și pe prințesa Kate pentru a le oferi urările lor de bine.

O sursă a declarat pentru The Mirror: "Regele și Prințesa de Wales au primit sprijin din partea Prințului Harry și a lui Meghan în ceea ce privește sănătatea lor. Ducele și ducesa au contactat ambele părți în moduri diferite pentru a le transmite îngrijorarea și urările lor de bine'.

Kate Middleton a fost operată marțea trecută

Săptămâna trecută, Palatul Kensington a anunțat că Prințesa Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, va sta în spital între zece și 14 zile înainte de a se întoarce acasă pentru a se recupera. Este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște. Kate și-a cerut scuze organizațiilor sale caritabile, patronatelor și celor implicați în orice angajamente iminente pe care a fost nevoită să le anuleze din cauza spitalizării sale. Și, deși nu ne așteptăm să o vedem în public, un nou raport din The Sunday Times a susținut că prințesa va continua să lucreze în timpul recuperării, menținând contactul cu unele dintre organizațiile sale caritabile. În special, ea va urmări îndeaproape campania Shaping Us - munca ei de o viață în jurul grupului de vârstă Early Years.

În tot acest timp Prințul William se ocupă de copii și de menținerea normalității acasă, însă are și un ajutor de nădejde, pe bona copiilor. Dădaca spaniolă Maria Teresa Turrion Borrallo nu mai locuiește cu familia Wales după ce aceștia s-au mutat la proprietatea lor cu patru dormitoare din Windsor, dar ea este o mână de ajutor constantă, la fel ca și părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton, care locuiesc în satul Bucklebury, la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg