Reacția lui Meghan și a lui Harry după ce Regele Charles i-a lăsat fără casă în Marea Britanie

2 martie, 2023

Omid Scobie, prietenul apropiat al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, a făcut lumină în ceea ce privește reacția ducilor de Sussex, după ce au fost dați afară de Regele Charles din Frogmore Cottage, singura lor proprietate din Marea Britanie.

Meghan Markle si Printul Harry jpeg

Prințul Harry și Meghan Markle au fost „uimiți” de decizia luată de Regele Charles, care i-a dat lăsat fără casă în Marea Britanie. Cuplul face acum demersuri pentru ca bunurile rămase în locuința lor din Marea Britanie să fie expediate la noua lor casă din California.

Regele Charles ar fi sugerat ca fratele său, prințul Andrew, aflat în dizgrație, să se mute în schimb în casa cu cinci dormitoare din Frogmore Cottage, care a fost renovată de Meghan Markle și Prințul Harry. 

Acum, o sursă apropiată cuplului i-a spus lui Omid Scobie că „totul pare definitiv, ca o pedeapsă dură”. „Este ca și cum familia regală ar vrea să-i scoată definitiv din peisaj”, a mai dezvăluit acesta, conform news.com.au.

Conform aceleiași surse, vestea despre Frogmore Cottage nu i-a șocat doar pe Meghan și Harry, ci și pe alți doi membri ai familiei regale, fără să le fie însă dezvăluite numele.

Prințul Andrew, în locul lui Meghan și Harry

În locul Ducilor de Sussex va locui de-acum încolo Prințul Andrew, care trebuie să evacueze, la rândul lui, proprietatea regală ceva mai mare numită Royal Lodge. Se spune că Prințul Andrew se opune deocamdată mutării, dar chiar și așa Harry și Meghan vor fi forțați să părăsească conacul - singura lor casă rămasă în Marea Britanie - și să își finalizeze pe deplin mutarea în SUA, indiferent dacă Andrew se va muta în locul lor sau nu.

O sursă apropiată familiei regale a declarat următoarele pentru publicația The Sun: „Acest lucru înseamnă cu siguranță sfârșitul vieții lui Harry și a lui Meghan în Marea Britanie. La rândul lui, Andrew se opune ideii de a se muta în Frogmore Cottage, după ce i s-a oferit această proprietate săptămâna trecută”.

Frogmore Cottage, o casă de pe domeniul Frogmore Estate din Windsor, dăruită Ducelui și Ducesei de Sussex de către Regina Elisabeta a II-a în 2018, drept cadou de nuntă, este singura reședință care le-a mai rămas în Marea Britanie celor doi.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram